Image
12/07/2014

Tomorrowland gaat culinaire toer op


Wie zijn honger op Tomorrowland wil stillen kan rekenen op een pak meer opties dan een vettig pak friet met een flinke kwak mayonaise. Volgens de organisatoren is niets te goed voor ‘the people of tomorrow’, en dus haalden ze sterrenchefs Wout Bru, Sergio Herman, Kobe Desramaults en Quique Dacosta naar de festivalweide. Wie bij deze heren aan tafel schuift moet natuurlijk iets dieper in de buidel tasten, maar je krijgt er dan ook een festivalhap met Michelinsterren voor terug. Ook de iets toegankelijkere kraampjes werden door de organisatie onderworpen aan vele smaak- en kwaliteitstesten. Zo moeten de frietjes perfect gesneden zijn en twee keer in het beste vet gebakken worden.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

GUIDO ging een elektrische deelstep uitproberen in Brussel

Drie jaar nadat ze als Europese pionier het concept hadden gelanceerd in Stockholm, is het Zweedse micro-mobilitybedrijf [...]

27/12/2021

Salon des Jeunes: jonge kunstenaars in Gents MSK

In de 19de eeuw stelden kunstenaars hun nieuwe creaties tentoon op de driejaarlijkse Gentse 'Salons', [...]

26/12/2021

Gentse Wizard Store krijgt hoog bezoek

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar The Wizard Store heeft alsnog de deuren geopend in Gent, [...]

19/12/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84