Image
12/07/2014

Tomorrowland gaat culinaire toer op


Wie zijn honger op Tomorrowland wil stillen kan rekenen op een pak meer opties dan een vettig pak friet met een flinke kwak mayonaise. Volgens de organisatoren is niets te goed voor ‘the people of tomorrow’, en dus haalden ze sterrenchefs Wout Bru, Sergio Herman, Kobe Desramaults en Quique Dacosta naar de festivalweide. Wie bij deze heren aan tafel schuift moet natuurlijk iets dieper in de buidel tasten, maar je krijgt er dan ook een festivalhap met Michelinsterren voor terug. Ook de iets toegankelijkere kraampjes werden door de organisatie onderworpen aan vele smaak- en kwaliteitstesten. Zo moeten de frietjes perfect gesneden zijn en twee keer in het beste vet gebakken worden.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

VUB-student onthult genderongelijkheid in Vlaamse filmsector

In de nasleep van schandalen in de filmwereld en de globale roep naar meer gendergelijkheid kwam ook [...]

19/11/2021

Student maakt single over mentale gezondheid jongeren

De Brugse singer-songwriter George Dylan studeert psychologie aan de UGent. In zijn nieuwe single 'Sick [...]

17/11/2021

Een kotstudent kost meer dan 14.000 euro

Krijg maar medelijden met de beurs van je ouders, want een kotstudent kost dit academiejaar gemiddeld [...]

15/11/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84