Image
12/07/2014

Tomorrowland gaat culinaire toer op


Wie zijn honger op Tomorrowland wil stillen kan rekenen op een pak meer opties dan een vettig pak friet met een flinke kwak mayonaise. Volgens de organisatoren is niets te goed voor ‘the people of tomorrow’, en dus haalden ze sterrenchefs Wout Bru, Sergio Herman, Kobe Desramaults en Quique Dacosta naar de festivalweide. Wie bij deze heren aan tafel schuift moet natuurlijk iets dieper in de buidel tasten, maar je krijgt er dan ook een festivalhap met Michelinsterren voor terug. Ook de iets toegankelijkere kraampjes werden door de organisatie onderworpen aan vele smaak- en kwaliteitstesten. Zo moeten de frietjes perfect gesneden zijn en twee keer in het beste vet gebakken worden.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Couleur Café uitgesteld tot 2022

Couleur Café is de laatste in het lijstje van uitgestelde festivals. Eerder deze maand kondigde Graspop [...]

02/04/2021

Studenten kunnen gratis naar 22 Brusselse musea in de paasvakantie

De paasvakantie komt eraan en dat betekent dat veel studenten zich voorbereiden op de blok. Nood aan [...]

02/04/2021

Gentse straten gemarkeerd met ‘I was harassed here’-boodschappen

In een aantal straten in Gent kan je sinds kort de boodschap ‘I was harassed here’ lezen [...]

02/04/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84