Image
12/07/2014

Tomorrowland gaat culinaire toer op


Wie zijn honger op Tomorrowland wil stillen kan rekenen op een pak meer opties dan een vettig pak friet met een flinke kwak mayonaise. Volgens de organisatoren is niets te goed voor ‘the people of tomorrow’, en dus haalden ze sterrenchefs Wout Bru, Sergio Herman, Kobe Desramaults en Quique Dacosta naar de festivalweide. Wie bij deze heren aan tafel schuift moet natuurlijk iets dieper in de buidel tasten, maar je krijgt er dan ook een festivalhap met Michelinsterren voor terug. Ook de iets toegankelijkere kraampjes werden door de organisatie onderworpen aan vele smaak- en kwaliteitstesten. Zo moeten de frietjes perfect gesneden zijn en twee keer in het beste vet gebakken worden.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Franse kust krijgt massaal bezoek van zeehonden

Uniek beeld: zo’n 250 zeehonden werden onlangs gespot aan de Franse Opaalkust. Sinds de jaren [...]

18/02/2021

IT'er worden via gratis zelfstudie? Het kan!

De non-profitorganisatie '19' biedt driehonderd +18-jarigen de kans om gratis via een begeleid [...]

18/02/2021

Boerderij verdient € 57.000 via het aanbieden van Zoom Calls met geiten

De pandemie blijkt niet voor iedereen een financiële aderlating te zijn. Een boerderij in Lancashire [...]

18/02/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84