Image
12/07/2014

Tomorrowland gaat culinaire toer op


Wie zijn honger op Tomorrowland wil stillen kan rekenen op een pak meer opties dan een vettig pak friet met een flinke kwak mayonaise. Volgens de organisatoren is niets te goed voor ‘the people of tomorrow’, en dus haalden ze sterrenchefs Wout Bru, Sergio Herman, Kobe Desramaults en Quique Dacosta naar de festivalweide. Wie bij deze heren aan tafel schuift moet natuurlijk iets dieper in de buidel tasten, maar je krijgt er dan ook een festivalhap met Michelinsterren voor terug. Ook de iets toegankelijkere kraampjes werden door de organisatie onderworpen aan vele smaak- en kwaliteitstesten. Zo moeten de frietjes perfect gesneden zijn en twee keer in het beste vet gebakken worden.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Geef je mening over de Guido stadsgids!

We zijn behoorlijk benieuwd wat je van onze Guido Stadsgids vindt. Vind je de Gids amazing of net 'kaas'? [...]

08/12/2020

Jens Dendoncker openhartig over zijn opname: "Wacht niet tot het te laat is"

Rode Neuzen Dag-ambassadeur Jens Dendoncker, die net nog op onze GUIDO-cover stond om over de actie te [...]

04/12/2020

​Dan toch: jongeren mogen samen studeren onder strikte voorwaarden

Tijdens de komende examenperiode mogen jongeren dan toch samen studeren, zij het onder erg strikte voorwaarden. [...]

02/12/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84