Image
12/07/2014

Tomorrowland gaat culinaire toer op


Wie zijn honger op Tomorrowland wil stillen kan rekenen op een pak meer opties dan een vettig pak friet met een flinke kwak mayonaise. Volgens de organisatoren is niets te goed voor ‘the people of tomorrow’, en dus haalden ze sterrenchefs Wout Bru, Sergio Herman, Kobe Desramaults en Quique Dacosta naar de festivalweide. Wie bij deze heren aan tafel schuift moet natuurlijk iets dieper in de buidel tasten, maar je krijgt er dan ook een festivalhap met Michelinsterren voor terug. Ook de iets toegankelijkere kraampjes werden door de organisatie onderworpen aan vele smaak- en kwaliteitstesten. Zo moeten de frietjes perfect gesneden zijn en twee keer in het beste vet gebakken worden.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Mechelse studenten Toerisme en Recreatiemanagement vallen in de prijzen

Studenten van de opleiding Toerisme en Recreatiemanagement van Thomas More gooiden hoge ogen in de jaarlijkse [...]

07/10/2023

Standaard Boekhandel lanceert #YA-Underground

In de kelderverdieping van de Leuvense Standaard Boekhandel op het Rector de Somerplein is #YA-Underground [...]

04/10/2023

Buitenlandplannen? Vertrek niet zonder internationale studentenkaart ISIC

Dit academiejaar van plan om te gaan studeren of reizen in het buitenland? Vertrek dan niet zonder een [...]

01/10/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84