Image
12/07/2014

Tomorrowland gaat culinaire toer op


Wie zijn honger op Tomorrowland wil stillen kan rekenen op een pak meer opties dan een vettig pak friet met een flinke kwak mayonaise. Volgens de organisatoren is niets te goed voor ‘the people of tomorrow’, en dus haalden ze sterrenchefs Wout Bru, Sergio Herman, Kobe Desramaults en Quique Dacosta naar de festivalweide. Wie bij deze heren aan tafel schuift moet natuurlijk iets dieper in de buidel tasten, maar je krijgt er dan ook een festivalhap met Michelinsterren voor terug. Ook de iets toegankelijkere kraampjes werden door de organisatie onderworpen aan vele smaak- en kwaliteitstesten. Zo moeten de frietjes perfect gesneden zijn en twee keer in het beste vet gebakken worden.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

'Smash' is tienerwoord van het jaar

Het nieuwskanaal nws.nws.nws ging voor de vierde keer op zoek naar het tienerwoord van het jaar. Die [...]

22/03/2023

Winkelen zonder gejengel aan je hoofd

Prikkelarm winkelen, zonder irritante achtergrondmuziek, schelle 'droge voeding kassa vier!'-mededelingen [...]

20/03/2023

Samsung stoomt masterstudenten klaar voor de werkvloer

Met Talents of the Future, een opleidingstraject voor masterstudenten, wil Samsung de connectie tussen [...]

15/03/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84