Image
05/04/2015

DA LOVE PROFESSOR over vibrators voor mannen en hitsige lunchdates

Dim de lichten, wakker de toortsen aan, laat honingzoete muziek uit de luidsprekers kabbelen en trek een fles massage-olie open, want Da Love Professor is in da house. Hij laat poesjes spinnen van genot, doet muisjes piepen van extase en temt wilde tijgerinnen met zijn fluwelen zweep. Amoureuze problemen? Vraag raad bij de warmbloedige Love Professor. He will pimp up your love life.

 
Yups de Love Professor,
 
Een vibrator voor mannen, waarom bestaat dat eigenlijk niet?
 
Blue Balls Barney
 
O, maar die bestaat wel degelijk. Sommige nogal smakeloze exemplaren zien eruit als lichaamsdelen die uit de vuilniszak van een seriemoordenaar zijn geplukt, maar de Cobra Libre is een stijlvoller voorbeeld. Je vindt 'm in de seksshop (of online uiteraard) en hij dient voor zachte massage van de eikel.
 
Liefste Love Professor,
 
Wat is volgens u het beste muziekgenre om zachtjes (of juist hard) op de achtergrond te laten klinken tijdens het minnespel?
 
Nikita
 
Funk, zonder enige twijfel. Of speedmetal, als het om een vluggertje gaat.
 
Hoi Love Professor,
 
Mijn vriend en ik zijn bijna een jaar samen. Ons seksleven is goed, heel goed zelfs. Gisteren heb ik hem echter betrapt terwijl hij aan het masturberen was. Wil dat zeggen dat hij me beu aan het worden is? Ik ben ongerust!
 
Marjan
 
Alle mannen masturberen, ook al zitten ze in een perfect gelukkige relatie met een boeiend seksleven. Driekwart van de mannen zal dit eerlijk toegeven; het resterende kwart liegt. It's what we do.
 
Dag Love Professor,
 
Ik heb gehoord dat antihistamines - dat zijn medicijnen die ik van de dokter moet nemen wegens mijn allergie aan huismijt - ook mijn libido kunnen doen afnemen. Klopt dat, en wat kan ik eraan doen?
 
Vrouwelijk Niezertje
 
Dat klopt, en er valt iets aan te doen. Antihistamines doen onder meer je slijmvliezen opdrogen, zodat de allergische reactie in je neus en keel minder wordt. Een neveneffect is dat ook je vagina droger wordt, en zoals je wellicht weet is een droog kutje een afknapper in bed. Maar: daar bestaan dan weer glijmiddeltjes voor!
 
Heykes Love Professor,
 
Ik ben vooral 's morgens geil, terwijl mijn vriend een vreselijk ochtendhumeur heeft en pas tegen 's avonds tot leven komt. 's Avonds ben ik dan weer moe en heb ik meestal nog weinig zin, zeker als we zwaar hebben getafeld. Hoe stemmen wij ons seksleven beter af op elkaar?
 
Percy
 
Een hitsige lunchafspraak zou wel eens de oplossing kunnen bieden.

Een vraag voor Da Love Professor?
Mail naar redactie@guido.be

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALTopMovies

Poll

Job in the picture

  • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84