Image
25/02/2015

Reality

Reality is een film van Quentin Dupieux, de maker van het instant cultsucces Rubber uit 2010. Voor liefhebbers van onvoorspelbare cinema volstaat deze mededeling om naar de bioscoop te hollen.
 
Ze zullen niet teleurgesteld zijn, want Reality is een verrukkelijk spitsvondige potpourri van absurde situaties die toch als een escheriaanse puzzel wonderwel in elkaar blijken te passen. De plot proberen na te vertellen heeft weinig zin, maar verwacht je aan een zoektocht naar de ultieme filmschreeuw, videotapes slikkende everzwijnen en een tv-kok in een rattenpak die lijdt aan eczeem op de binnenkant van zijn schedel. Klinkt als onzin? Dat is het ook, maar dan van de superieure soort, en bovendien nog grappig ook. De Franse komiek Alain Chabat is erg goed in de hoofdrol. Ja, we kijken er zelf ook van op: we hebben geschuddebuikt met Alain Chabat. De wonderen zijn de wereld nog niet uit, maar Reality is dan ook een wonderlijke prent.
 
(HDP)
 

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIAL

TopMovies

Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84