Image
07/04/2015

Muziek doet ons eten beter smaken


Zullen studentenresto’s binnenkort aangepaste muziek door hun boxen knallen? Als het van Professor Charles Spence van de Oxford University afhangt wel. Volgens hem kan sommige muziek wel degelijk een invloed hebben op je smaakpapillen. Zo complimenteert de muziek van Luciano Pavarotti het best de smaak van chocolademousse en is het een goed idee te luisteren naar The Beatles terwijl je fish and chips eet. Zuur eten smaakt beter bij het horen van hoge tonen, terwijl bitter eten dan weer het beste uitkomt bij lage tonen. Een gepaste cd uitkiezen voor je volgende etentje was nog nooit zo moeilijk.
(LVM)
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Studenten uit Louvain-la-Neuve op reis naar... Mars

Na een onderbreking van twee jaar wegens de pandemie is het tiende UCLouvain to Mars-team vertrokken [...]

23/08/2022

Student Davo Maras wint Inclu-Scriptieprijs

UGent-student Davo Maras heeft de Inclu-Scriptieprijs gewonnen. In zijn scriptie Transgender personen [...]

12/08/2022

Studenten van HOGENT winnen pleitwedstrijd in Spanje

Een team van tweedejaarsstudenten Rechtspraktijk van HOGENT won de Businet International Moot Court, [...]

11/08/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84