Image
07/04/2015

Muziek doet ons eten beter smaken


Zullen studentenresto’s binnenkort aangepaste muziek door hun boxen knallen? Als het van Professor Charles Spence van de Oxford University afhangt wel. Volgens hem kan sommige muziek wel degelijk een invloed hebben op je smaakpapillen. Zo complimenteert de muziek van Luciano Pavarotti het best de smaak van chocolademousse en is het een goed idee te luisteren naar The Beatles terwijl je fish and chips eet. Zuur eten smaakt beter bij het horen van hoge tonen, terwijl bitter eten dan weer het beste uitkomt bij lage tonen. Een gepaste cd uitkiezen voor je volgende etentje was nog nooit zo moeilijk.
(LVM)
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Rectoren Vlaamse uniefs steunen de Samenlevingsdienst

Per jaar nemen gemiddeld 600 jongeren vrijwillig deel aan de Samenlevingsdienst. In vergelijking met [...]

17/05/2023

KdG-studenten krijgen praktijklessen in Wetenschapspark

Karel de Grote Hogeschool slaat de handen in elkaar met het Wetenschapspark Universiteit Antwerpen in [...]

16/05/2023

Eerste universitaire opleiding circulair bouwen

Circulair of materiaalneutraal bouwen is een beleidsprioriteit. Om hierop in te pikken, biedt de Vrije [...]

12/05/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84