Image
26/04/2015

DA LOVE PROFESSOR pimps up your love life


Dim de lichten, wakker de toortsen aan, laat honingzoete muziek uit de luidsprekers kabbelen en trek een fles massage-olie open, want Da Love Professor is in da house. Hij laat poesjes spinnen van genot, doet muisjes piepen van extase en temt wilde tijgerinnen met zijn fluwelen zweep. Amoureuze problemen? Vraag raad bij de warmbloedige Love Professor. He will pimp up your love life.
 
 
Geachte Love Professor,
 
Aangezien mijn examens waardeloos waren en ik van studierichting wens te veranderen, zou ik graag van u vernemen welke de meest erotiserende beroepen zijn.
 
Michel
 
Je zou spontaan aan brandweerlui en paaldanseressen denken, maar als je een serieuze bevraging doet, blijken toch vooral serieuze beroepen als dokter, architect en advocaat in de top-3 terecht te komen.
 
Lieve Love Professor,
 
Hoe houd ik de oude viezeriken van mijn datingsite-profiel?
 
Maartje
 
Door dat profiel vandaag nog af te sluiten en de echte wereld van vlees en bloed binnen te stappen.
 
Hoi Love Professor,
 
Laatst kreeg ik een spontaan orgasme toen een vriendin die naast me zat in het auditorium iets in mijn oor fluisterde. Het was niet eens iets erotisch en ik ben ook niet lesbisch. Wat was er aan de hand?!
 
Lienemien
 
Je hebt een fenomeen beleefd dat 'autonomous sensory meridian response' heet. Fluisteren is een belangrijke trigger, maar het kan ook gebeuren als je bij de kapper zit, of een massage krijgt bij de kinesist. Technisch gezien is het geen orgasme, maar het is wel een heerlijk gevoel.
 
Yo Love Professor,
 
Kom Love Professor, verblijd ons nog eens met een inventieve masturbatietechniek, want het gebruikelijke afspelen begint saai te worden.
 
Patrick
 
Zet een emmer gecrusht ijs klaar. Begin te masturberen. Als je voelt dat je gaat ejaculeren, grijp je met je andere hand een handvol ijs uit de emmer. Dan krijg je het koud en warm tegelijk en kom je dubbel zo heftig klaar.
 
Dag Love Professor,
 
Ik heb voor de lol eens 'sex' ingetypt in Google, om te zien wat er allemaal opdook. Euh, wil er iemand een laptop overkopen? Twee jaar oud, tweehonderd euro.
 
Frederik
 
Ben je ook op UrbanDictionary.com terechtgekomen? Want daar slaan ze de nagel op de kop: "What kind of moron are you that you look up sex in the urban dictionary?"

 
Een vraag voor Da Love Professor?
Mail naar redactie@guido.be

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALTopMovies

Poll

Job in the picture

  • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84