Image
25/04/2004

Pasta alla vongole

Een van de lekkerste primi piatti die je in Italië kunt bestellen: pasta alla vongole, ofte spaghetti met venusschelpjes. De pasta kook je al dente
, dus niet te lang. Wat de saus betreft: begin met een fijngehakte ui te bakken in olijfolie. Voeg er een halve kilo gepelde tomaten en een eetlepel tomatenpuree aan toe. Laat vijf minuten koken. Voeg een eetlepel suiker toe en laat nog eens tien minuten doorkoken. Wrijf de saus door een zeef. Neem een nieuwe pan en bak een teentje knoflook in olijfolie. De look mag er weer uit, en je vervangt 'm door de gekookte venusschelpjes (200 g inclusief schelp!), 10 g peterselie en de gezeefde saus. Nog vijf minuutjes laten koken, peper en zout toevoegen en over de pasta gieten. Heerlijk!

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

BDSM bij Kajira? "Wij zijn geen datingclub"

GUIDO is er voor de studenten en dus zetten wij telkens weer de student in de kijker, en daar horen ook [...]

28/11/2020

De Mol saboteert De Slimste Mens én trekt naar Duitsland

Gilles De Coster (40) zat gisteren niet toevallig als vraagsteller in 'De slimste mens'. In de [...]

27/11/2020

​Campusactiviteiten starten volgende week weer op in Antwerpen

Aansluitend op de communicatie van minister Weyts dat het Vlaamse hoger onderwijs vanaf 30 november 2020 [...]

25/11/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84