Image
24/06/2015

Deze 5 hacks helpen je in de keuken


Als kotstudent is het niet altijd even gemakkelijk om vanonder de hoede van je mama je draai te vinden in de keuken. Met deze tips wordt jouw kotleven al iets makkelijker:
 

1. Een mandarijn pellen gaat gepaard met veel pruts- en vloekwerk. Op deze manier duurt het slechts 30 seconden voor je van je gezonde snack kan genieten.
 

 
2. Je hebt nog nooit gekookt, laat staan gekookt voor één persoon. Hoeveelheden schatten, is dus ook niet jouw beste punt. Zin in rijst met kip? Geen probleem. 1 shotglas rijst + 3 shotglaasjes water is de perfecte portie voor één persoon.
 
3. De pot Nutella is bijna op. Tijd om de perfecte bloksnack te maken. Voeg 1 tas Nutella, 1 ei en 1 tas bloem bij elkaar. Verdeel het mengsel, gooi het zo’n 7 minuten de oven in op 180 graden en geniet van je Nutellakoekjes.
 
4. Vettig maar prettig chips eten? Met deze tip enkel nog prettig! Je hand moet de binnenkant van de zak niet meer aanraken én je hebt een zelfgemaakte chipskom.
 

 
5. Er is niets ergers dan warm bier. Behalve dan wachten tot het bier koud wordt in de diepvriezer. Dankzij deze hack wordt je bier op slechts 2 minuten lekker fris. Wikkel een nat keukendoekje rond het flesje en zet het gedurende twee minuten rechtop in de diepvriezer. Ice cold!
 
(LVM)
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

5 chille parken in Antwerpen

1) Stadspark Sinds de hangbrug is gerestaureerd en de vijver niet meer leegloopt, is het Stadspark [...]

24/03/2025

600 jaar KU Leuven vier je met... een kopje koffie

De KU Leuven bestaat 600 jaar, en dat wordt uitgebreid gevierd. Onan Coffee & Tea, al twintig jaar [...]

20/03/2025

5 verborgen parels in Leuven

1) Hal 5 Ooit was het een verlaten spoorweghal, vandaag is Hal 5 een gezellige ontmoetingsplek. [...]

17/03/2025

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84