Image
09/03/2017

Wat je sterrenbeeld over je drinkgedrag vertelt


Weegschaal
Een echte teamplayer, die alle anderen op de eerste plaats zet. Als iemand zijn portefeuille thuis ‘vergeten’ is, aarzel jij geen seconde om een pint te trakteren of wat geld voor te schieten. Je bent misschien niet het grootste feestbeest, maar iedereen heeft jou er wel graag bij.
Tweelingen
Je bent altijd bezorgd of je wel goed in de groep ligt en bent dan ook voortdurend op zoek naar bevestiging. Anderzijds ben je wel heel vlot in de omgang en probeer je telkens met iedereen in de groep een klapke te doen.  
Waterman
Je vertoeft graag in groep en bent ook altijd te vinden voor een drinkspel, maar na een paar pinten word je wel een beetje labiel. Je wordt licht ontvlambaar, of rakelt net graag enkele tegenvallers in je leven op, wat je humeur helemaal naar de vaantjes helpt.
Leeuw
Als je vrienden weer eens twijfelen over ‘what to do’ of ‘where to go’ hak jij de knoop door. Ook als ze twijfelen wat ze zouden bestellen om te drinken, neem jij het voortouw. Leeuwen spelen graag spelletjes en zijn altijd in de ‘mood’ voor iets leuks, waardoor je vrienden zich maar al te graag rond jou scharen.
Boogschutter
Een boogschutter heeft een open geest en houdt ervan om zich vrij te voelen, vooral tijdens een avondje stappen. Hij of zij durft dan ook wel eens te flirten om zich nog even ‘vrij’ (en beschikbaar) te voelen. Maar als je even wegkijkt, is de boogschutter alweer verdwenen, op zoek naar een ander doel.
Vissen
Bij vissen is er altijd wel een moodswing in aantocht. In eenzelfde bar kan je eerst superhappy zijn en vlak daarna in een dip vallen, maar geen paniek, je zwemt daar zo weer uit en enkele ogenblikken later kan je geluk niet op. Een avondje in het gezelschap van een vis is dus nooit saai.
Kreeft
Je bent een grote fan van groepsactiviteiten, maar helaas eist dat z’n tol. Je neemt vol overgave deel aan drinkspelletjes,  overschrijdt daarbij geregeld je grenzen en strompelt nadien ladderzat naar huis. Je kijkt ‘s anderendaags wél positief terug op die avond… als je je het nog kan herinneren tenminste.
Steenbok
Jij kan je persoonlijkheid plooien naar de situatie waarin je je bevindt, wat je de perfecte drinkebroer maakt. Je bent altijd klaar voor een avondje uit, alleen kan je nooit beslissen waar naartoe.
Stier
Een stier is hondstrouw, maar zo koppig als een ezel. Als perfecte wingman/-woman helpen ze je die ene dude of deerne te versieren, maar van zodra de stier een glaasje te veel op heeft, komt de koppigheid naar boven. Het zou de eerste keer niet zijn dat die karaktertrek een dronken discussie uitlokt.
Ram
Jij blinkt uit met je aangename persoonlijkheid en sociale vaardigheden, en houdt er dan ook van om zoveel mogelijk verschillende mensen enerzijds beter te leren kennen en anderzijds te trakteren op (alcoholische) drankjes. Ja, de ram is de ideale partner als het vanavond eens wat meer mag zijn… wat de hoeveelheid shotjes betreft.
Maagd
De maagd is de meest gesofisticeerde van de groep, en drinkt graag wijn of een speciaal biertje. De snob van de bende dus, die je met veel plezier uitlegt waaraan je kan zien of de wijn van goede kwaliteit is of hoe je dat biertje precies moet uitschenken. Leerrijk, dat wel.
Schorpioen
Wil je wat meer te weten komen over de schorpioen? Schenk dan een drankje in, dan wordt hij al snel een open boek. Hoe hij zich vóelt bij die geheimen en die openbaringen? Daar heb je echter het raden naar. Hij zou ook nooit de man aanspreken die hem per ongeluk een elleboogstoot geeft. Emoties houdt hij lekker voor zich. 

Comment

  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84