Image
05/03/2016

Journey of Sound stuurt festivalgangers op muzikale road- of treintrip naar Balaton Sound


In juli 2016 barst voor de tiende keer Balaton Sound Festival los, een uniek dansfestival aan de idyllische oevers van het gelijknamige meer in Hongarije. In 2015 zakten niet minder dan 7000 Belgen af naar dit festival, waaronder 4 jonge ondernemers: Koen, Yan, Thomas en Chris. Zij keerden terug met een droom, die dit jaar werkelijkheid wordt.
 
 
Hongarije is niet bij de deur. Met een vliegtuig ben je er meteen, maar daar heb je verder niet veel aan. Wat als de reis naar Balaton Sound over land al een feest op zich zou worden? Dát is de insteek van Journey of Sound, van 4 tot 10 juli 2016.
 
500 Belgen samen on the road
 
De 500 Belgische deelnemers kunnen kiezen tussen een roadtrip of een treintrip. Wie kiest voor de roadtrip, reist met de eigen wagen. Onderweg naar Zamárdi, waar Balaton Sound plaatsheeft, wordt samen op vier zorgvuldig uitgekozen locaties gestopt en gefeest. Na een ontbijt bij zonsopgang in Luik, vertrekt de partykaravaan on the road, om 's avonds in Praag neer te strijken. Daar op de camping wordt al een eerste 'Belgisch' feestje gebrouwen, want er reizen dj's en bands mee die workshops, muziek en animatie verzorgen.
 
's Anderendaags wordt voortgereisd naar Boedapest, waar een feest lostbarst in de beroemde warmwaterbronnen van de stad, de laatste opwarming alvorens te arriveren op de Belgian Camping bij Balaton Sound, waar Journey of Sound een Belgian Stage voorziet waarop de meegereisde artiesten elke dag een preparty verzorgen.
 
Treinreis vol beats
 
Liever met de trein? Dan klim je aan boord voor een treinreis van 21 uur, van Antwerpen via Eindhoven rechtstreeks naar Zamárdi. Op de trein wordt eveneens een etmaal vol beukende beats gegarandeerd, want ook hier zullen meereizende dj's workshops geven.
 
Zijn er al namen bekend? O ja: op de roadtrip krijg je het gezelschap van Jean Le Rouge & Private Family en Bobo. Op de trein wordt de sfeer verzorgd door Neon en Audiophonic. En op Balaton Sound zelf? Daar worden op meer dan dertig verschillende party venues topnamen verwacht zoals Armin van Buuren, Martin Garrix, Fritz Kalkbrenner en Lost Frequencies.
 
Details en prijzen vind je op www.journeyofsound.be

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Hoe vul jij liefst je zomer in?

 Zoveel mogelijk festivals
 Avontuurlijk reizen
 Party trips
 Beetje rondhangen
 Werken en geld verdienen
 Stage lopen

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84