Image
03/03/2016

Oma’s achter het fornuis in pop-uprestaurant


Vijf studentes van de UC Leuven-Limburg openen volgende maand in het kader van hun opleiding, Event- en Projectmanagement, een driedaags pop-uprestaurant. De studentes zullen niet zelf achter het fornuis staan, maar wel hun oma’s. De pop-up zal dan ook toepasselijk BistrOma worden genoemd. De bedoeling is dat er authentieke gerechten worden geserveerd, zoals je ze alleen bij oma thuis kan vinden. Wie graag eens wil proeven van dit uniek concept, kan terecht in de Andreas Vesaliusstraat te Leuven op 21, 22 en 23 april. 

Foto: Shutterstock
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Eerste Belgische academische bacheloropleiding Artificiële Intelligentie

De Vrije Universiteit Brussel wil in het academiejaar 2022-2023 starten met een gloednieuwe opleiding [...]

13/04/2022

Fonds Tinne Boes steunt studenten in moeilijke situaties

Het Fonds Tinne Boes, beheerd door de Koning Boudewijnstichting, bestaat tien jaar. In dat decennium [...]

12/04/2022

Acht op de tien mensen grijpen naar snelle snacks

Yakult deed een onderzoek bij 1000 Belgen over voeding en mentaal welzijn. Daaruit blijkt dat 8 op de [...]

11/04/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84