Image
03/03/2016

Oma’s achter het fornuis in pop-uprestaurant


Vijf studentes van de UC Leuven-Limburg openen volgende maand in het kader van hun opleiding, Event- en Projectmanagement, een driedaags pop-uprestaurant. De studentes zullen niet zelf achter het fornuis staan, maar wel hun oma’s. De pop-up zal dan ook toepasselijk BistrOma worden genoemd. De bedoeling is dat er authentieke gerechten worden geserveerd, zoals je ze alleen bij oma thuis kan vinden. Wie graag eens wil proeven van dit uniek concept, kan terecht in de Andreas Vesaliusstraat te Leuven op 21, 22 en 23 april. 

Foto: Shutterstock
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Waarom dit het beste moment is om koffie te drinken

Voor veel mensen is het drinken van een bakje koffie het ideale startschot van de dag. Nu blijkt dat [...]

03/08/2021

#StandForSomething: EU-parlementslid Sara Matthieu over haar Europa van de toekomst

"What do you care about?” Dat is de vraag die we tijdens de internationale #StandForSomething-campagne [...]

09/07/2021

Zin in een pintje met chocoladesmaak?

Twee lekkere dingen combineren, dat kan alleen maar een lekker resultaat geven, niet? Dat dachten chocoladefabrikant [...]

15/06/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84