Image
13/03/2016

DA LOVE PROFESSOR pimps up your love life

Dim de lichten, wakker de toortsen aan, laat honingzoete muziek uit de luidsprekers kabbelen en trek een fles massage-olie open, want Da Love Professor is in da house. Hij laat poesjes spinnen van genot, doet muisjes piepen van extase en temt wilde tijgerinnen met zijn fluwelen zweep. Amoureuze problemen? Vraag raad bij de warmbloedige Love Professor. He will pimp up your love life.
 
Beste Love Professor,

Ik mis de natte dromen uit mijn prille puberteit. Hoe kan ik die opnieuw beleven? Ter info: ik heb momenteel geen relatie en zo goed als geen seksleven, al masturbeer ik wel dagelijks.
 
Little Hulk
 
Dat zal strenge discipline vergen, Hulk. Echte natte dromen (dus met ejaculatie in je slaap) kan je pas verwachten na een volle maand onthouding. Van je piemel blijven dus.
 
Hoi Love Professor,
 
Ik heb altijd nogal afkerig gestaan tegenover pijpen, maar nu heb ik een vaste relatie met een heel lieve jongen en ben ik wel van plan om het te doen. En als ik iets doe, dan doe ik het goed: ik zal slikken. Om me een beetje voor te bereiden, zou ik wel graag vooraf weten hoe sperma smaakt. Enig idee?
 
Rani
 
Bij iemand met een normaal dieet: kastanje-achtig. Bij een roker en/of zware koffiedrinker: eerder bitter. Bij iemand die veel fruit eet: zoetig. Kortom, het hangt af van wat jouw 'lieve jongen' zoal lust. Smakelijk.
 
Gegroet Love Professor,
 
Vlindertjes dansen in mijn buik: ik ben verliefd op mijn buurjongen. Ik heb echter gehoord dat verliefdheid niet blijft duren, klopt dat?
 
Rinus
 
Chemisch gezien klopt dat. De 'vlindertjes' die je voelt zijn het gevolg van een shot hormonen, voornamelijk dopamine en endorfine, en oxytocine of vasopressine. Na een tijdje gaat de hormonenproductie omlaag en ebt het verliefdheidsgevoel weg. Maar als alles goed verloopt, is dat het moment waarop echte liefde in de plaats komt, en dat is nog veel mooier.
 
Hi Love Professor,
 
Is seks tijdens de menstruatie af te raden? 't Is maar dat ik een eenvoudig rekensommetje hebt gemaakt: dan zou ik tijdens een relatie een kwart van de tijd op droog zaad moeten zitten, en daar heb ik niet veel zin in.
 
X-man
 
Technisch gezien is er geen enkele reden waarom je tijdens de menstruatie geen seks zou kunnen hebben. Als jullie er tenminste beiden geen problemen mee hebben dat er mogelijks wat menstruatiebloed aan te pas komt. En dat jullie veilig vrijen, want de kans op overdracht van soa's is groter tijdens de regels.
 
Geachte Love Professor,
 
Naar het schijnt is er in Amerika een groupie die gipsen afgietsels van de penissen van bekende rocksterren verzamelt. Weet u daar iets over?
 
Markee
 
Je hebt het over Cynthia Albritton, alias Cynthia Plaster Caster. Haar hobby werd vooral berucht omdat haar allereerste 'klant' niemand minder dan Jimi Hendrix was. Dat was echter meteen haar meest beroemde afgietsel; de rest van haar lijstje is veel minder indrukwekkend. Cynthia is inmiddels 68 lentes jong, dus we betwijfelen of ze vandaag nog veel succes heeft in de backstages.

foto: Shutterstock 

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Hoe vul jij liefst je zomer in?

 Zoveel mogelijk festivals
 Avontuurlijk reizen
 Party trips
 Beetje rondhangen
 Werken en geld verdienen
 Stage lopen

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84