Image
08/07/2016

Style by EMMA*: Here comes the sun...

Styling experte, blogster & fashionista pur sang Emma Gelaude signaleert voor GUIDO de hotste trends en vertaalt ze in inspirerende outfits, handige tips & tricks en absolute must-haves
 
Duik samen met Guido Magazine de zomer in en laat je inspireren door de favoriete swimwear-items van styliste en modeblogster Emma Gelaude.
 

Zon, zee en strand vormen het decor voor de ideale zomerdag, en daar heb je natuurlijk de juiste outfit voor nodig.

Goed voelen in je lijf

Een bandeau met ruffl es in zwartwit, of eerder een diep uitgesneden zwempak in een exotische print, of toch liever die sexy triangle bikini? Dit seizoen kan het allemaal. Designers laten zich inspireren door de heersende modetrends en dus zien we zowel sportieve designs als meer vrouwelijk pasvormen in de collecties hangen. Welke je het best kiest, is afhankelijk van je persoonlijke stijl. Ben je eerder een casual type dat het niet te opvallend wil, of ben je graag de ster op het strand? En natuurlijk speelt ook je figuur een grote rol. Zorg er steeds voor dat je sterke kanten maximaal worden belicht en je de mindere subtiel verdoezelt. Zo zal het meisje met het killerdecolleté haar features extra in de verf kunnen zetten met een triangle bovenstuk, al dan niet gecombineerd met een hoog broekje voor een extra boost van dat zandloperfi guur. Wie graag flaneert met killer legs gaat voluit voor een iets hoger uitgesneden zwempak of bikinibroekje. Vergeet ook niet dat felle kleuren accentueren. Donkere tinten zullen dan weer verslanken en drukke prints zijn ideaal om te camoufleren. Maar uiteindelijk gaat het ‘m vooral over je goed voelen in je lijf en dat ook uitstralen, of dat nu in badpak of bikini is. Accessoires zoals een pareo, grote hoed of oversized zonnebril zijn ideaal om af te werken en dat zelfvertrouwen extra te boosten.

Voor de jongens

Jongens hebben misschien minder keuze, maar dat wordt dan weer in evenwicht getrokken door de talrijke uitvoeringen die er bestaan. Van een exotische fl amingoprint over de klassieke effen tinten tot een vrolijk bloemenpatroon, you name it, they have it. Tendens deze zomer zijn zwemshorts die lijken op gewone korte shorts, voor een extra stijlvol resultaat.


Comment

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

Meer buitenlandse studenten blijven in België om te werken

Buitenlandse studenten blijven na het afronden van hun studies vaker in België. Dat zegt Nicole de Moor, [...]

14/05/2024

Odisee-hogeschool ziet aantal tweede semester-starters met 65% stijgen

Het aantal studenten dat aan de Odisee-hogeschool in het tweede semester start, is met 65 procent gestegen [...]

13/05/2024

Jongeren in Menen kunnen aangeven waar ze zich onveilig voelen

De stad Menen wil plaatsen waar jongeren zich onveilig voelen in kaart brengen. Hoe? Door QR-codes [...]

12/05/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84