Image
05/11/2016

De ideale dates voor jouw studentenbudget


Heb je een date versierd, maar staat je spaarvarken op dieet? Geen paniek, wij hebben enkele zaken opgelijst waarbij je zal scoren zonder in je zakken te boren.
  • Ga wandelen. Het klinkt misschien saai, maar geloof ons, niets romantischer dan samen jullie botten aan te trekken en de herfst te gaan bewonderen. En als ze het koud krijgt, leunt ze toch gewoon nog iets dichter tegen je aan?
  • Ga zelf achter de kookpotten staan. Veel goedkoper dan iets eten op restaurant, en bovendien kan je ’t zo gezellig maken als je zelf wil… (vette knipoog)
  • Kijk samen naar een film. Neem er een dekentje bij en kruip lekker dicht bij elkaar.
  • Ga wandelen met een asielhond. Dat kost je echt geen geld en je maakt zo nog een hond gelukkig ook. Tenzij het een absoluut kattenmens is natuurlijk. Dan kunnen jullie misschien eens naar de Poezenboot of een kattencafé? Je gevoelige kant tonen, dat werkt altijd.
  • Ga naar een tv-opname. Wie is er eigenlijk géén fan van De Slimste Mens of De Ideale Wereld? Een opname bijwonen kost niets en is altijd wel plezant toch?  
  • Gebruik je bonnen uit de Guido Gids. Gratis drankjes, twee spaghetti’s voor de prijs van één, korting op je dessert en daarna nog een pint krijgen op café? Gaan bowlen, poolen, schaatsen… Ieder diertje zijn pleziertje. Wie nog geen Guido Gids heeft, vindt er hier eentje van zijn/haar studentenstad. Zo heb je onmiddellijk ook inspiratie voor de komende dates. 
foto: Shutterstock
 

Comment

SOCIALPoll

Welke streamingdienst haal jij in huis?

 Disney+
 Netflix
 Streamz
 Euh, ik kijk gewoon gratis op illegale sites hoor

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84