Image
17/11/2016

Lang single zijn is goed voor je


Lang single zijn verplicht je om te werken aan jezelf, zodat je alleen leert zijn en je jezelf leert kennen. Doe je dat goed, dan is er grote kans dat je volgende lief er boenk op is, en niet zomaar een pleister voor al je probleempjes is. Dat zegt de Amerikaanse schrijver en zelfhulpexpert Paul Hudson. Klinkt dat allemaal nogal vaag? Geen nood, hij vertelt ook hoe je dat moet aanpakken:
  • “Je moet jezelf leren kennen. We pretenderen mensen te zijn die we niet zijn. Als we er te veel bij willen horen, verliezen we wie we werkelijk zijn”, zegt Hudson. Da’s geen ramp, voegt hij eraan toe, maar een 1-2-3-oplossing is er niet.  “Onderzoek op je eentje wie je bent en waar je heen wil, neem daar gerust de tijd voor.”
  • Wat alleentijd helpt, “zodat je terug inziet wat bijzaak is in je leven. Je geluk, focus en levensvreugde kunnen niet van iemand anders afhankelijk zijn. De meeste mensen zijn voor hun geluk afhankelijk van andere mensen. Maar je kunt je leven niet laten definiëren door iemands afwezigheid in je leven. Aanvaard dat je genoeg bent op je eentje.”
  • “Te veel mensen gebruiken relaties als pleisters. We hebben allemaal onze bagage. Sommige dagen zijn gewoon donker. En geen enkele relatie zal je fiksen”, sluit hij af. “Hoe kan iemand je graag zien als je ‘jij’ niet je ware ‘jij’ is?”
Succes!

Foto: Shutterstock

Comment

  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84