Image
20/11/2016

Kerstcadeaus shoppen voor dummies


Kerstcadeaus kopen is niet altijd zo fijn als ze in de kerstfilms doen uitschijnen. Vergeet gezellig besneeuwde winkelstraten vol vrolijke gezichten, met twinkelende kerstlichtjes en hoopgevende kerstdeuntjes. Denk een drukte van jewelste boordevol norse gezichten. En regen. Veel regen. En ja, je kan de Kerstman vervloeken zoveel je wil, maar uiteindelijk heb je dat verduivelde kerstcadeau nodig voor je mama/broertje/schoonmoeder/minnaar (omcirkelen wat past). Christmas shopping it is dus...

Eén lichtpuntje kunnen we je alvast bieden: je hoeft je luie zetel niet uit te komen dit jaar. Long live online shopping. Radbag is bijvoorbeeld zo’n shop waarbij je verstand zegt “Wie heeft dat nu nodig”, maar je hart hebberig op en neer springt en schreeuwt: “Ikke ikke ikke!” Dingen die je niet per se nodig hebt, maar gewoon hebben wil. Klinkt helemaal zo slecht nog niet voor onder de kerstboom, toch?

Bij Radbag vind je cadeaus, gadgets en accessoires in alle geuren en kleuren. Of beter gezegd, voor elk budget en iedereen in je leven. Yes, daarmee bedoelen we ook kerstcadeaus voor een klein studentenbudget *insert opgeluchte zucht*. Met de Cadeauvinder kan je de cadeaus filteren naar budget, persoonlijkheid (denk aan hipster, nerd, reiziger, foodie en ga zo maar door), en geslacht. Alles om je leventje nog net dat tikkeltje gemakkelijker te maken dus.

Tips en Tricks voor kerstcadeaus
  • Alcoholgerelateerde cadeaus komen altijd goed aan bij hem. Geen stoffige fles wijn die je waarschijnlijk zelf ergens gekregen hebt, maar leuke gadgets en hebbedingen. Wat dacht je van een kit waarmee hij zijn eigen bier kan brouwen?
  • Alles wat met eenhoorns te maken heeft, is de joker voor haar. Denk aan lichtgevende eenhoornpantoffels, pluizige eenhoornjumpsuits, of simpelweg leuke eenhoornlampjes om de winterse duisternis weg te jagen.
  • Zijn er no-go’s? Yup. Wijn, chocolade, bloemen, cadeaubonnen of geld. De verleiding is groot, maar hij of zij verdient wel wat beters, niet? En met beter bedoelen we origineler. En grappiger. En leuker. Een cadeau is en blijft per definitie een verrassing.
  • Er bestaat zoiets als de 4 gift rule – kerstcadeaus die zeker niet mogen ontbreken onder de kerstboom. Something they want, somethey they need, something to wear, en something to read. Gemakkelijker kan haast niet.
  • Zeiden we al dat je op Radbag de perfecte kerstcadeaus kan vinden?

Comment

  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84