Image
09/02/2017

DA LOVE PROFESSOR over ontmaagden, eetbare slipjes en 'erectiel weefsel'


Dim de lichten, wakker de toortsen aan, laat honingzoete muziek uit de luidsprekers kabbelen en trek een fles massage-olie open, want Da Love Professor is in da house. Hij laat poesjes spinnen van genot, doet muisjes piepen van extase en temt wilde tijgerinnen met zijn fluwelen zweep. Amoureuze problemen? Vraag raad bij de warmbloedige Love Professor. He will pimp up your love life.
 
 
Liefste Love Professor,
 
Ik ben 24 jaar en nog steeds maagd. Het zal er stilaan wel eens van komen veronderstel ik, maar ik ben wel nerveus: zou ik 'de eerste' op voorhand waarschuwen dat hij mij ontmaagdt, of juist niet?
 
Magdalena
 
Zwijg erover, want die mededeling creëert alleen maar onnodige stress en spanning. Als je bang bent voor bloedverlies, kan je je maagdenvlies vooraf wat soepeler maken door jezelf een paar keer te plezieren met een dildo. Als je dat sowieso al niet deed tenminste.
 
Geachte Love Professor,
 
Ik vind uw rubriek walgelijk. Seks wordt zwaar overschat.
 
Justin
 
Nuance: seks met jou wordt zwaar overschat.
 
Hoi Love Professor,
 
Mijn vriendin heeft eetbare slipjes gekocht. Dat vind ik best wel geil, maar ik ben allergisch aan gluten, pindanoten, melkproducten, eieren, soja, vis en schaaldieren. Zou ik het aandurven om van zo'n slipje te smullen?
 
Smullertje
 
Nee, daar trap ik niet in. Die 'schaaldieren' zijn een te voor de hand liggende voorzet.
 
Dag Love Professor,
 
Vrouwen besteden veel geld, tijd en moeite aan het opmaken van hun gezicht. Wat ik me dan afvraag: bestaat er ook make-up voor de vrouwelijke intieme delen, en hoe gaat dat dan precies in zijn werk?
 
Gerrit
 
Los van het al dan niet afscheren of coifferen van schaamhaar, bestaan er producten als vaginale facials ('vagacials'), blush om schaamlippen roziger te maken en bleach om schaamlippen permanent te bleken. Die producten vind je natuurlijk niet zomaar bij Kruidvat, wel in de seksshop.
 
Hi Love Professor,
 
In de anatomieles heb ik geleerd dat onze neus 'erectiel weefsel' bevat. Zou dat mogelijkheden scheppen om ons seksleven nog wat extra te kruiden?
 
Gök
 
Nou en of! De uitdaging is: ervoor zorgen dat zowel jij als je partner niezen tijdens het orgasme. Zorg voor een vogelpluimpje of grashalmpje om in elkaars neus te kriebelen en probeer een en ander zo simultaan mogelijk te laten verlopen. Niet makkelijk, maar oefening baart kunst.
 
 
 
Een vraag voor Da Love Professor? Mail naar redactie@guido.be
foto: Shutterstock 
 

Comment

  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84