Image
11/02/2017

De vier meest voorkomende ruzies tussen koppels


BroBible heeft een lijstje gemaakt met de onderwerpen waar we met ons lief het vaakst over discussiëren. Totaal niet wetenschappelijk bewezen, maar volgens ons wel boenk derop. Deze vier in elk geval.
  • Eten
De simpele vraag ‘Wat gaan we eten?’ leidt maar al te vaak tot een woordenwisseling. Vooral als jullie snel hangry (hungry when angry) worden, en ook zéker als de vrouw het vraagt aan de man en de man net zoals de dagen ervoor antwoordt ‘kies maar’ of ‘mij gelijk’. Vertaling: zoek jij maar wat.
 
  • Alcohol
Als één iemand van jullie zich al ‘losjes’ gedronken heeft, en de andere bloednuchter is en geen zin heeft om mee onnozel te doen. De ene wil naar huis, de andere krijgt net de smaak te pakken... Daar komen sowieso vodden van, nietwaar?
 
  • Sociale media
“Wie is dat meisje misschien?” Genoeg gezegd, jullie snappen het wel.
 
  • Vrienden
“Waarom mag ik niet mee, ik ken ze toch ook?” Meestal komt die vraag van de vrouwelijke kant, als de man met zijn maten op café wil. No girls allowed, al zit die bar toevallig wel vol met meisjes waarmee hij dan toevallig aan de klap geraakt. En dan zijn we terug bij het vorige puntje.


 

foto: Shutterstock
 

Comment

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84