Image
15/04/2017

Blijkbaar moeten we zout in onze koffie doen en geen suiker


Er gaat niets boven dat eerste, hemelse slokje koffie van de dag. Sommigen voegen suiker toe aan hun kopje zwart goud, anderen melk. Een studie van het wetenschappelijke tijdschrift Nature wijst nu uit dat je best een snufje zout toevoegt om de bitterheid van koffie te onderdrukken. De natriumionen van zout verbeteren zo de smaak van je kopje. Raar maar waar: hetzelfde geldt ook voor wijn. Als je een fles (of laten we eerlijk zijn, een karton) goedkope wijn koopt en je strooit wat zout in je glas, dan smaakt je wijntje stukken beter. Zie vanavond en morgenochtend als de perfecte kans om de proef op de som te nemen. 

Foto: Shutterstock
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Volg de avonturen van schattige asielkatjes via de Cat Cam

We kunnen allemaal wel wat vrolijkheid gebruiken momenteel. Het Britse asiel Battersea ziet dit ook [...]

18/03/2021

Verbeter je relatie en slaap samen naakt

Naakt slapen: het is niet voor iedereen weggelegd. Toch blijkt het een gezonde gewoonte te zijn voor [...]

17/03/2021

UHasselt ontwikkelt app die slaagkansen aan unief berekent

Het is geen onbekend scenario: je hebt net een secundair diploma op zak maar aarzelt nog over een studierichting [...]

13/03/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84