Image
15/04/2017

Blijkbaar moeten we zout in onze koffie doen en geen suiker


Er gaat niets boven dat eerste, hemelse slokje koffie van de dag. Sommigen voegen suiker toe aan hun kopje zwart goud, anderen melk. Een studie van het wetenschappelijke tijdschrift Nature wijst nu uit dat je best een snufje zout toevoegt om de bitterheid van koffie te onderdrukken. De natriumionen van zout verbeteren zo de smaak van je kopje. Raar maar waar: hetzelfde geldt ook voor wijn. Als je een fles (of laten we eerlijk zijn, een karton) goedkope wijn koopt en je strooit wat zout in je glas, dan smaakt je wijntje stukken beter. Zie vanavond en morgenochtend als de perfecte kans om de proef op de som te nemen. 

Foto: Shutterstock
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Jong N-VA deelt gratis condooms uit aan studenten

In verschillende studentensteden, waaronder Gent, Kortrijk en Leuven, hebben leden van Jong N-VA gratis [...]

29/09/2020

Universiteiten manen studenten aan om niet naar de Veiligheidsraad te luisteren

Er zijn al veel grappen gemaakt over de Nationale Veiligheidsraad en het steeds veranderende advies omtrent [...]

24/09/2020

Spelletjesavond in Leuven blijkt verborgen cantus te zijn

De eerste avond van het academiejaar liep in Gent niet van een leien dakje, maar ook in Leuven vond er [...]

22/09/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84