Image
18/04/2017

De beste manier om pizzarestjes op te warmen


Avondje pizza gegeten, maar door een bizarre reden de laatste stukken niet opgegeten? Dan eet je die gewoon de volgende dag op, ondanks het feit dat de pizza dan minder lekker smaakt. Door het in de microgolfoven op te warmen, wordt de bodem klef en allesbehalve knapperig. De beste manier en een simpele truc daarvoor: warm het restje op in een steelpan! Laat twee minuutjes bakken in een pan zonder deksel, sprenkel wat olijfolie op de pizza en laat het daarna nog een minuut sudderen mét deksel. Zo is de pizza op de tweede dag nog steeds knapperig (en misschien nog lekkerder)!
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Vermeende maffioso op de vlucht ontdekt via Youtube-kanaal

Politie arresteerde vorige week de drieënvijftigjarige Italiaan Marc Feren Claude Biart, een vermoedelijk [...]

01/04/2021

Wereld Back-updag: red je data, maak een back-up

Het is de grootste nachtmerrie van elke student: terwijl je werkt aan die belangrijke taak begeeft je [...]

31/03/2021

Emoji van ‘droevig kakske’ mogelijks in aantocht

De Campaign Against Living Miserably (Calm), een Britse organisatie die zich inzet voor mentale gezondheid, [...]

29/03/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84