Image
18/04/2017

De beste manier om pizzarestjes op te warmen


Avondje pizza gegeten, maar door een bizarre reden de laatste stukken niet opgegeten? Dan eet je die gewoon de volgende dag op, ondanks het feit dat de pizza dan minder lekker smaakt. Door het in de microgolfoven op te warmen, wordt de bodem klef en allesbehalve knapperig. De beste manier en een simpele truc daarvoor: warm het restje op in een steelpan! Laat twee minuutjes bakken in een pan zonder deksel, sprenkel wat olijfolie op de pizza en laat het daarna nog een minuut sudderen mét deksel. Zo is de pizza op de tweede dag nog steeds knapperig (en misschien nog lekkerder)!
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Nieuwe awardshow voor Belgische influencers in de maak

Dit najaar vindt de allereerste editie van de Bisou Awards plaats, een gloednieuwe awardshow die de crème [...]

08/08/2024

Nieuwe gezichten in seizoen 3 van '2DEZIT'

De opnames van het derde seizoen van 2DEZIT, de fictiereeks over het turbulente studentenleven, zijn [...]

01/08/2024

Oef: de Kotmadam sluit (eindelijk) de deuren van haar studentenhuis

De Kotmadam, de sitcom die na 25 seizoenen zo goed als niets meer te maken had met het echte studentenleven, [...]

26/07/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84