Image
18/04/2017

De beste manier om pizzarestjes op te warmen


Avondje pizza gegeten, maar door een bizarre reden de laatste stukken niet opgegeten? Dan eet je die gewoon de volgende dag op, ondanks het feit dat de pizza dan minder lekker smaakt. Door het in de microgolfoven op te warmen, wordt de bodem klef en allesbehalve knapperig. De beste manier en een simpele truc daarvoor: warm het restje op in een steelpan! Laat twee minuutjes bakken in een pan zonder deksel, sprenkel wat olijfolie op de pizza en laat het daarna nog een minuut sudderen mét deksel. Zo is de pizza op de tweede dag nog steeds knapperig (en misschien nog lekkerder)!
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Nieuwe Engelstalige master duurzame energie UHasselt

De Universiteit van Hasselt breidt haar opleidingsaanbod uit met een Engelstalige Master of Science in [...]

03/05/2024

Gent verwacht 530 nieuwe studentenkoten

De projectontwikkelaar Immogra kondigde onlangs aan plannen te hebben voor een nieuw studentencomplex [...]

02/05/2024

Studentenvereniging HILOK wint 12urenloop

Afgelopen woensdag vond op het Sint-Pietersplein de jaarlijkse 12urenloop plaats, waarbij de studenten [...]

30/04/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84