Image
18/04/2017

De beste manier om pizzarestjes op te warmen


Avondje pizza gegeten, maar door een bizarre reden de laatste stukken niet opgegeten? Dan eet je die gewoon de volgende dag op, ondanks het feit dat de pizza dan minder lekker smaakt. Door het in de microgolfoven op te warmen, wordt de bodem klef en allesbehalve knapperig. De beste manier en een simpele truc daarvoor: warm het restje op in een steelpan! Laat twee minuutjes bakken in een pan zonder deksel, sprenkel wat olijfolie op de pizza en laat het daarna nog een minuut sudderen mét deksel. Zo is de pizza op de tweede dag nog steeds knapperig (en misschien nog lekkerder)!
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

UK stapte uit Erasmus-uitwisselingsprogramma door lage taalvaardigheid

Een verdere scheiding tussen Groot-Brittannië en de Europese Unie. Want als gevolg van de Brexit in 2020 [...]

10/05/2024

Zweedse apotheek verbiedt bepaalde skincare onder de 15 jaar

Farmaketen Apothek Hjärtat in Zweden heeft beslist om bepaalde skincareproducten niet meer te verkopen [...]

10/05/2024

Vakbonden UGent dienen klacht in

De vakbonden van de universiteit Gent hebben vorige maand een klacht bij de overheid ingediend, omdat [...]

09/05/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84