Image
09/02/2022

Zo overleef je valentijn als je single bent

Valentijn staat voor de deur, misschien niet voor de jouwe maar toch kun je er niet omheen. Binnenkort wordt je insta weer overspoeld met kleffe koppels, vraagt je familie voor de zoveelste keer of je al een lief hebt en vragen je vrienden of je op date gaat met je crush. Je zou voor minder gewoon onder een deken kruipen met een pot ijs. Als je je hierin herkent, lees dan zeker verder.


Geniet van het single-zijn

Single zijn betekent meer tijd én geld voor jezelf. Trakteer jezelf dus eens op een ontspannend dagje. Ga shoppen, prop je vol met eten, geniet van een lange douche of heet bad, knuffel met je hond of kat. Kortom, alles waar je gelukkig van wordt.

Maak er een friends-only dag van

Ben je toch liever in het gezelschap van anderen? Raap dan al je single-vrienden bijeen om valentijn samen te overleven. Ga samen shoppen en uit eten, lach met kleffe koppels en speel leuke spelletjes. Hier een paar dingen die je samen kunt doen voor een gezellige avond:

Secret Cupido

Daarbij trek je naamkaartjes met je vrienden net zoals bij Secret Santa, maar dan voor valentijn. Zo krijg je toch nog een leuke verrassing van een ‘geheime aanbidder’.

Romantische films: drinking game

Zet een typische romantische film op en neem er wat drank bij. Zo maak je er een drankspel van voor een hele avond plezier. Neem bijvoorbeeld een slok wanneer er gekust wordt, iemand zich uitkleedt, er iemand huilt enz.

Blijf weg van je gsm

Na al dat drinken is de kans natuurlijk groot dat iemand zijn ex of zelfs crush domme berichtjes stuurt. Leg daarom je gsm’s weg en maak er een gsm-loze avond van. Zo heb je geen last van kleffe koppels en sta je de dag erna ook niet op met een berichtje van je verwarde ex of crush.

Na zo’n geweldige dag heb je zelfs geen tijd om nog te denken aan een zogezegd lief. Je hebt valentijn met succes overleefd en kunt weer verder genieten van je single-leven.

(MLP)


Comment

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84