Image
04/06/2017

De snelste manier om jouw biertje af te koelen


Een warm biertje drinken gaat samen met een emotiemix van teleurstelling, walging en volharding. Of je jouw krat nu in de frigo vergeten plaatsen bent of er op een festival geen schaduwplekje ter beschikking is, warm bier is sowieso geen cadeau en een koude pint smaakt véél beter. Deze tip lost al jouw warme pint-problemen op, want volgens de wetenschap is er snelle en handige manier om jouw blik magisch fris te maken.
Wij noemen het de magie van zout.
 
  1. Vul een bak of emmer met water, een hoop ijsblokjes en enkele handjes keukenzout. Het zout zorgt voor een chemische reactie waardoor het koelproces versneld wordt.
  2. Dompel je blikken of flessen zo diep mogelijk en als de bak afsluitbaar is, sluit hem.
  3. Wacht vijf minuutjes.
  4. Schol!
Geloof je ons niet? Kijk dan maar naar dit filmpje want de bewijzen zijn er hoor, scepticus!

 
 
 
Foto: Shutterstock

 
 
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Meer dan vijftig nieuwe studentenkoten bij Thomas More in Lier

In Lier komen er in de toekomst 53 nieuwe studentenkoten bij op de campus van de Thomas More hogeschool. [...]

07/04/2024

Europese Commissie wil Europees diploma

Een diploma dat in alle Europese lidstaten erkend is, dat is waar de Europese Commissie op termijn van [...]

07/04/2024

Haal alles uit jouw blok met GUIDO’s bloktips

De blokperiode is volop aan de gang en helaas betekent dat dagenlang achter je bureau zitten en cursussen [...]

06/04/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84