Image
29/06/2017

De leukste items voor een waterdicht Werchter


-  Een regenponcho hoeft helemaal niet saai te zijn. Wat denk je bijvoorbeeld van deze? (Spiegelei: 9 dollar op Amazon, lingerie: voorlopig uitverkocht op ebay)- Wie ooit al eens wakker geworden is met natte voeten, weet hoe belangrijk een ondertent is. Maar ook waterdichte tenten kunnen een leuke print dragen. Dit VW-busje vonden we voor 200 pond op Monsterfactury.- Van natte voeten gesproken, dankzij deze waterafstotende kousen hoef je zelfs helemaal geen schoenen meer te dragen. De ​Crosspoint Waterproof Socks kosten 27 pond op de website van Shower Pass. 
- Toch liever een paar rubberen botten aan? Deze Orange Power Wellies behoorden in 2010 tot dé uitvindingen van het jaar. Als je niet aan het stappen bent, sluit je de gsm aan op de laars en je batterij wordt opgeladen. Nooit meer natte voeten en nooit meer een platte batterij. Wij vinden echter geen recente verkoopsinformatie. Helaas pindakaas. 


Comment

  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

  • Slider
  • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84