Image
04/07/2017

Eindelijk: 69 nieuwe emojis!

We herinneren het ons nog alsof het gisteren was: de intrede van de avocado-emoji vorige december. Als je hier al blij van werd, geraak je na dit artikeltje helemaal in extase. Wij stellen je maar al te graag voor aan de laatste nieuwe emojis om jouw virtuele berichtjes op te leuken!
Vooral de sprookjesliefhebbers mogen in hun handjes wrijven: de nieuwste update bevat immers elfjes, heksen, boze tovenaars en (waar wij persoonlijk het meeste naar uitkijken) een zeemeermin! Ook mensen die het niet zo hebben voor kinderverhalen worden op hun wenken bediend. Zo wordt, onder andere, het emoji dierenrijk uitgebreid met opties gaande van een giraf tot een dinosaurus. Etenswaren krijgen ook een update: binnenkort kan je broccoli, steak, pretzels en zelfs dumplings naar je vrienden sturen.
 
De vraag die nu gegarandeerd op jouw lippen brandt: vanaf wanneer kan je deze (69!) nieuwe emojis gebruiken? Volgens Emojipedia vanaf de tweede helft van 2017: ze kunnen er dus letterlijk ieder moment aankomen!

Hier kan je alle nieuwe emoji zien

Comment

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84