Image
14/07/2017

De 9 meest inspirerende travel instagramaccounts


De zomerperiode is ein-de-lijk aangebroken en dat betekent voor de meesten onder ons maar één ding: vakantie! Omdat je altijd wel wat inspiratie kan gebruiken, tonen we je maar al te graag de meest inspirerende travel instagramaccounts van het moment. Thuisblijvers niet getreurd: aan de hand van dit lijstje kan je alvast wat inspiratie opdoen voor je volgende vakantie of gewoon lekker wegdromen in je comfortabele zetel! Ziehier: de mooiste eyecandy om je wanderlust te voeden.

1. ​@muradosmann
Meer dan 4.6 miljoen volgers heeft Murad intussen verzameld. Hiermee is hij één van de meest populaire travel instagrammers van het moment.
 

#followmeto the Bintan Island with @natalyosmann 🎈

Een bericht gedeeld door Murad Osmann (@muradosmann) op

 
2. @girleatworld
Dit account zal zeker en vast letterlijk en figuurlijk in de smaak vallen wanneer je dol bent op de combo reizen/eten. Bon appétit!
3. @funforlouis
Levensgenieter Louis reist maar liefst iedere week naar een ander continent. Naast het schieten van waanzinnige foto's, heeft hij ook een vlogkanaal waarop je zijn zotte reisavonturen op de voet kan volgen.
 
 

Nothing better than fresh coconuts! 🌴🐵

Een bericht gedeeld door Louis Cole (@funforlouis) op


4. @amelialiana
Behalve een populair modeblogster is de Britse Amelia ook deeltijds traveljunkie. Volg haar op Instagram en blijf up to date met haar prachtige plaatjes.
 
 

Arrived in India & couldn't wait to visit the magical city! 🇮🇳 @jomalonelondon #JMLXIndia

Een bericht gedeeld door Amelia Liana (@amelialiana) op


5. @loic8ol
Loic heeft duidelijk een perfect oog voor fotografie. Zijn foto's zijn out of this world, letterlijk dan. Op instagram deelt hij zijn trips over de gehele aardbol. 
 
6. @taramilktea
Tara's instagramfeed bestaat niet alleen uit heerlijke dessertjes maar ook uit waanzinnig mooie plaatjes van haar laatste reisbestemmingen.
 
7. @travellab.nl
De drie Nederlandse zusjes Tara, Serena en Larissa runnen de travelblog Travellab. Al sinds hun kindertijd gaan ze samen op reis en die traditie zetten ze als twintigers en dertigers maar al te graag voort. Hun gezamelijke passie voor reizen leidde tot een blog én een bloeiend instagramaccount boordevol inspirerende foto's.
 
 

Miami here we come! ❤️🍉✨ #discoveryoursmile @taraverbon @serenaverbon @larissaverbon @tuinederland

Een bericht gedeeld door TRAVELLAB.NL (@travellab.nl) op


8. @gmateus
Met veel aandacht voor lijnen en symmetrie, creëert Gabriela originele foto's van de meest cliché plaatsen zoals, bijvoorbeeld, het Louvre. Telkens vindt de instagamster wel een nieuw perspectief dat de clichébeelden terug doet heropleven.
 
 

The photographer (I was shooting a cliché, while he was looking for a new angle ✨ Shame on me!)

Een bericht gedeeld door Gabriela (@gmateus) op


9. @chaiwalla
Allan Hinton zei zijn marketingcarrière vaarwel om zijn ultieme droom te laten uitkomen: in 14 maanden de wereld rondreizen. Hij ontdekte, onder meer, het paradijs in Rio, ging motorrijden in Peru en snorkelen op de Tremiti Eilanden. Zijn foto's zijn licht en feëriek en geven perfect gestalte aan zijn droomachtig avontuur.
 

Comment

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84