Image
16/07/2017

5 x origineel brunchen met een sneetje brood


Boterhammen maar saai? Wij dachten het niet! Met enkele simpele ingrediënten kan je een oud sneetje brood omtoveren tot een lekker en origineel ontbijt (of lunch).

1. Spiegeleitje
Toast een sneetje brood, snij er een rondje uit en leg het brood hierna in de pan met een klein beetje boter (of olijfolie) en breek een eitje in het vrijgekomen rondje. Na het geheel eventjes te laten bakken, kan je steeds afkruiden met wat zout en peper. 
 
2. Griekse boterham
Wanneer je je boterham belegt met wat fetakaas en hierop wat sneetjes komkommer legt, waan je je instant op één van de Griekse eilanden. Zalig! Ook kan je als extra topping wat gegrilde aubergine en wat olijfjes op je boterham plaatsen. Nóg lekkerder!

3. Aardbeien
Als het goed is, kan je nog steeds volop aardbeien scoren bij je plaatselijke supermarkt. Fruit en brood is werkelijk een heerlijke combinatie, vooral de befaamde Belgische aardbeitjes. Doe wat platte kaas op je boterham en werk af met enkele (of heel veel) plakjes aardbei. Smullen maar!
 
 

Strawberry-ception. My breakfast/lunch :D #healthyfood #berries🍓 #strawberrysandwich #breakfast

Een bericht gedeeld door M I L L (@littleredmilll) op


4. Zoete zonde
Naast aardbeien, doet ook banaan het heel goed op brood. Voor de zoetekauwen: besmeer je sneetje met wat chocopasta of pindakaas en sluit af met enkele plakjes banaan. 
 
 

#lamonpamore #bananachocolatesandwich #justwokeup

Een bericht gedeeld door Vincent Manansala (@itsme_vincent) op


5. Italiaans genot
Italië aan je brunchtafel: het kan! Snij wat kerstomaatjes, basilicum en mozzarella en leg het op je sneetje brood. Voor een extra smaakvol resultaat kan je de binnenkant van je sneetje besmeren met wat knoflook. Ga gewoon enkele keren met een teentje over en weer et voilà
 
 

Turkey, arugula and tomatoes 🍞 #MrPanini #panini #italiansandwich #Orlando #Florida #orlandoeats #orlandofood

Een bericht gedeeld door Mr. Panini (@mrpanini_) op
 

Comment

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84