Image
19/07/2017

Met deze simpele middeltjes maak je je sneakers schoon


Je sneakers snel eventjes in de wasmachine gooien? Doe maar niet! De lijm van je sneakers wordt er immers door opgelost en je zolen gaan vergelen. Met welke huis-, tuin- en keukenmiddeltjes lukt het dan wél? Wij gingen op onderzoek uit.

Tandpasta
Hardnekkige vlekken? Gebruik eens tandpasta! Dit product is perfect om de zolen van je favoriete paar sneakers te reinigen. Doe een beetje tandpasta op een oude tandenborstel en schrobben maar. Met een proper vochtig doekje (eventueel een makeupreinigingsdoekje) kan je het hierna droog wrijven.

Afwasmiddel
Bijzonder handig om het textiel van je sneakers (bijvoorbeeld gaas) een flinke opfrisbeurt te geven. Stukje per stukje ga je, bijvoorbeeld, met een tandenborstel met wat afwasmiddel over het textiel. Let erop dat je zeker niet te hard wrijft want dan krijg je wolkjes op je favo sneakers en dat willen we zeker vermijden.

Ossengalzeep
Ossengalzeep kan je scoren bij je lokale drogisterij of gewoon bij Kruidvat. Wrijf simpelweg met een nat sponsje over de blok zeep en begin te schuren aan je schoenen. Je zult zien dat je er écht al het vuil afkrijgt. 

Luizenkam
Heb je sneakers met een plakstrip en word je gek van alle vuiltjes die achterblijven in de velcro? Wij hebben de oplossing. Met een luizenkam in de aanslag kan je de vuilrestjes perfect wegkrijgen. Wrijf eerst de velcro’s op elkaar zodat er een soort van pluizenbol ontstaat. Gebruik hierna een (liefst zo dun mogelijke) luizenkam om de laatste draadjes te verwijderen. Ziezo. Opgeruimd staat netjes!
 
 

Comment

  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84