Image
04/10/2017

DA LOVE PROFESSOR over 'de zakdoekcode' en vibrators anno 2017


Dim de lichten, wakker de toortsen aan, laat honingzoete muziek uit de luidsprekers kabbelen en trek een fles massage-olie open, want Da Love Professor is in da house. Hij laat poesjes spinnen van genot, doet muisjes piepen van extase en temt wilde tijgerinnen met zijn fluwelen zweep. Amoureuze problemen? Vraag raad bij de warmbloedige Love Professor. He will pimp up your love life.
 
 
Hey Love Professor,
 
Ik heb gehoord over een nieuwe generatie vibrators die met luchtdruk zouden werken en bijgevolg 'contactloos' genot beloven. Hoe werkt dat dan?
 
Klitty
 
Ah, je hebt het over speeltjes als de Womanizer en de Satisfyer. Die hebben een 'tuitje' om over de clitoris te plaatsen, en dan kan je via verschillende standen, die neerkomen op een combinatie tussen lucht blazen en lucht zuigen, orale seks simuleren. Het schijnt prima te werken, en als je toch ontevreden bent, kan je het tuig altijd nog gebruiken als een ministofzuigertje.
 
Hi Love Professor,
 
Mijn nieuwe vriend is besneden. Al mijn vorige bedpartners hadden wel een voorhuid, en nu weet ik eigenlijk niet zo goed hoe ik hem een handjob moet geven, zonder velletje dat heen en weer glijdt.
 
Loes
 
Het klinkt niet echt romantisch, maar het is effectief: eens goed in de palm van je hand spuwen, en aan het werk!
 
Beste Love Professor,
 
Wordt de 'zakdoekcode' bij homo's eigenlijk nog gebruikt?
 
Anonymous Gayboy
 
Dat was vooral iets uit de gay scene van de jaren zeventig en tachtig, maar af en toe zie je inderdaad nog mannen in homobars met een zakdoek uit hun achterzak. Het is eigenlijk een kleurcode. Zwart staat voor SM, donkerblauw voor anaal, lichtblauw voor oraal, groen voor betalende seks, grijs voor bondage, rood voor fistfucking, bruin voor poepseks en geel voor plasseks. En oranje? Dat wil zeggen dat de zakdoekdrager te porren is voor om het even wat.
 
Hello Love Professor,
 
In welke landen wordt het meest van bil gegaan? Bestaan daar cijfers over?
 
Jonas
 
Een condoomfabrikant in Duitsland heeft eens zo'n onderzoek besteld. De top-vijf van seksueel meest actieve landen bevatte een aantal verrassingen. Op vijf stond India, op vier Polen, op drie Rusland en op de tweede plaats Brazilië. De winnaar, met gemiddeld 164 vrijpartijen per persoon per jaar, bleek... Griekenland!
 
Liefste Love Professor,
 
Ik ben een 21-jarige studente. Ik werk drie avonden per week in een café. Toen ik vorige vrijdagnacht aan het opruimen was samen met de uitbater, hebben we gekust. Maar die man is ouder dan vijftig!
 
Shania
 
Een beetje gesmos achter de toog klinkt nog niet zo ingrijpend, dus maak je voorlopig geen zorgen, Shania. Als er meer van zou komen, weet dan dat een relatie met een dergelijk groot leeftijdsverschil niet onmogelijk is, maar wel zeldzaam, en niet voor de hand liggend op de lange termijn.
 
Een vraag voor Da Love Professor? Mail naar redactie@guido.be
 

Comment

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84