Image
27/02/2018

OMG: grootste Primark van België opent binnenkort zijn deuren


Toen twee jaar geleden onze geliefde ‘Forever 21’ in Antwerpen zijn deuren sloot, werden veel shopaholic-hartjes in duizend stukken gebroken. Iedere dag lopen we voorbij het voormalige Forever 21-gebouw, peinzend aan wanneer die verdomde Primark er nu eindelijk eens gaat komen. Wel, je hoeft niet langer te wachten, want eind april opent de allergrootste Primark in ons land ein-de-lijk zijn deuren.

 

Met 5.900 vierkante meter pure shopruimte zal zelfs de grootste shopaholic op een bepaald moment een pauze moeten inlassen, daarom werd er ook plaats gemaakt voor twee extra gezellige relaxruimtes. Een reden te meer om papa (’s bankkaart) mee te vragen dus.

Mocht je gedacht hebben weer uren te moeten aanschuiven om je zakken vol kleren te passen of om aan de kassa je bankrekening te plunderen, dan heb je het goed mis, want met maar liefst 80 paskamers en 67 kassa’s zal er zelfs geen tijd zijn om een wachtrij te vormen. Kom je liever alleen naar de winkel maar ben je een eeuwige twijfelaar die eerst mama’s mening nodig heeft? No worries, want er wordt natuurlijk ook gratis wifi voorzien! Slay those mirror selfies girl!

 

Comment

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

KdG-studenten krijgen les van Sportpaleis-CEO

Jan Van Esbroeck, de grote baas van het Sportpaleis, gaf de aftrap van het VLAJO-initiatief ‘Ondernemers [...]

24/04/2022

Jamies voor Vlaamse online videomakers uitgereikt

In De Grote Post in Oostende werden De Jamies uitgereikt, de awards voor Vlaamse online videomakers, [...]

23/04/2022

Ons studentenpanel test 10 dagen lang de vitamines Biocure Max Boost

Om de Booster express van Biocure te testen, die onmiddellijke concentratie en instant energie geeft [...]

19/04/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84