Image
02/03/2018

DA LOVE PROFESSOR over stoute dromen, droge orgasmes en 22-jarige maagden


 
Dim de lichten, wakker de toortsen aan, laat honingzoete muziek uit de luidsprekers kabbelen en trek een fles massage-olie open, want Da Love Professor is in da house. Hij laat poesjes spinnen van genot, doet muisjes piepen van extase en temt wilde tijgerinnen met zijn fluwelen zweep. Amoureuze problemen? Vraag raad bij de warmbloedige Love Professor. He will pimp up your love life.
 
Geachte Love Professor,
 
Ik zie mijn vriendin heel graag, maar mijn droom is ooit eens de liefde bedrijven met een zwart meisje. Hoe kan ik die droom waarmaken zonder mijn vriendin te bedriegen?
 
Vincenzo uit Neerpelt
 
Vanuit zijn onmetelijke ervaring kan Da Love Professor je garanderen dat jouw droom de poorten naar een erotisch paradijs zou openen, want zwarte vrouwen spelen het liefdesspel als godinnen. Maar daar is je vriendin niet mee geholpen natuurlijk. Heb je er al eens aan gedacht dat zij misschien droomt van een welgeschapen zwarte man, Vincenzo? Een portie gezonde partnerruil met een Afrikaans swingers-koppel kan een uitweg bieden. Vergeet je webcam niet uit te zetten...
 

Beste Love Professor,
 
Mijn vriend beweert dat hij droge orgasmes beleeft, maar ik denk dat hij zijn orgasmes faket. Er is in elk geval nooit sperma te zien. Is zoiets mogelijk?
 
Lollipop uit Aalter
 
Er heeft nog nooit een man een orgasme gefaket, Lollipop, en al zeker Da Love Professor niet. Je vriend liegt niet, droge orgasmes bij mannen bestaan echt. Veel jongens hebben ze vóór de puberteit, maar dat zal hier wel niet het geval zijn, hoop ik. Bij droge orgasmes komt het sperma in de urinebuis terecht en vindt bijgevolg een 'retrograde ejaculatie' plaats. Je vriend kan best eens bij een uroloog langsgaan, want die droge orgasmes zijn het gevolg van een slecht functionerende klep in zijn loodgieterij.
 

Lieve Love Professor,
 
Mijn vriend gaat vaak alleen uit, en ik verdenk hem ervan dat hij dan met andere meisjes kust. Ik durf niet te vragen of dat effectief zo is. Wat moet ik doen?
 
Liesje uit Leuven
 
Misschien kan Da Love Professor je gezelschap komen houden tijdens die koude, eenzame nachten, Liesje? Nee, serieus: vraag helemaal niets, en draai hem vanavond, net voor hij vertrekt, een enorme tong zonder dat hij het verwacht, terwijl je je tegen hem aanvlijt. Hij zal de rest van de nacht alleen aan jou denken, of misschien zelfs helemaal niet vertrekken.

 
Love Professor,
 
Ik durf het nauwelijks toe te geven, maar ik ben een meisje van 22 en ik ben nog maagd. Ik zie er nochtans best leuk uit, zoals je kan zien op bijgevoegde foto. Doe ik iets verkeerds?
 
Kimberley uit Drongen
 
Wow, Kimberley, die foto heeft Da Love Professor even doen zweten, want wat zie jij er inderdaad sexy uit. Als je nu in hetzelfde nachthemdje zou gaan videochatten, zal het gegarandeerd aanbiedingen regenen om je van die maagdelijkheid af te helpen. Maar is dat wel wat je echt wil? Het internet zit vol lelijke, dikke, ouwe, getrouwde venten met perverse fantasieën. Niet iedereen heeft de goodlooks en sweet moves van Da Love Professor. Wacht dus maar liever op de ware; je mag er zeker van zijn dat die niet lang meer op zich zal laten wachten. Sterker nog: ik ben al onderweg!

 
Beste Love Professor,
 
Ben jij ook gespecialiseerd in gay-problematiek? Ik ben een achttienjarige student en ik ben verliefd op mijn assistent scheikunde, een gespierde kerel van een jaar of 35. Ik denk wel dat hij ook homo is, maar ik weet het niet zeker.
 
Kevin uit Kontich
 
Hebben jullie daar dan geen zesde zintuig voor, Kevin? Da Love Professor is inderdaad vooral een legende in heterokringen, maar hij strooit zijn raadgevingen graag in het rond overal waar love in het spel is. Een paar subtiele, speelse hints kunnen misschien helpen. Een beetje voorzichtig hengelen, en zien of hij bijt. Enne... heb je zijn naam al eens gegoogeld? Ook altijd handig!
 
Da Love Professor

 
Beste Love Professor,
 
Mijn lief en ikzelf hebben een gezond libido. Hij spreekt er nu al maandenlang over dat hij graag eens een triootje zou doen. Ik ga akkoord, maar dan enkel met een extra man erbij. Hij wil echter alleen een extra vrouw. Hoe komen we uit deze patstelling?
 
Lien uit Oostende
 
Lieve Lien, je hebt geluk, want Da Love Professor is een expert in triootjes. Het zou zelfzuchtig zijn om al de sweet lovin' die ik te bieden heb te reserveren voor slechts één meisje, vind je niet? Welnu, hier is de naakte waarheid: triootjes werken alleen met twee meisjes en één jongen. Gooi twee heterojongens in het spel, en het triootje verwatert tot een 'elk om beurten'-spelletje, en dat kan de bedoeling niet zijn. Je vriend heeft dus gelijk, love it or leave it.
 
 
Een vraag voor Da Love Professor? Mail naar redactie@guido.be

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALPoll

Wat denk jij: krijgen we een festivalzomer?

 Ja
 Nee

Job in the picture

  • Slider
  • Slider

Jeugdbewegingen en pretparken moeten aan coronaregels geloven

Er zijn opnieuw verstrengde maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Pretparken moeten [...]

23/10/2020

Ook VUB schakelt over op code rood

De Vrije Universiteit Brussel (VUB) schakelt vanaf maandag 26 oktober de coronamaatregelen over op code [...]

21/10/2020

Je kan je abonnement bij De Lijn nu pauzeren

Vervoersmaatschappij De Lijn lanceert een actie waarbij jaarabonnees hun abonnement tot twintig dagen [...]

21/10/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84