Image
26/03/2018

WHUT?! Deze pizza bevat 111 verschillende soorten kaas


Wie zelf al eens een deegbal openrolt en homemade pizza maakt, weet dat een extra dikke laag geraspte kaas on top praktisch verplicht is. Zelfs als er al een overdosis mozzarella op ligt. Want te veel kaas op pizza, dat bestaat niet. Om dat te nogmaals bewijzen, creëerde een Amerikaanse chef de heilige graal der cheesy pizza’s. Met 111 - geen mop - verschillende soorten, zette het ding een Guinness World Record voor “Grootste variëteit aan kaas op een pizza”. Excuseer ons even terwijl we het water dat uit onze mond loopt snel opkuisen.

 

De recordpizza werd in de Berlijnse pizzeria Valdoli gemaakt op een event van etenbestelsite pizza.de. Verbazend genoeg was het geen gigantisch ding van ongezien formaat, integendeel. Aangezien er van elke kaas niet meer dan 2,6 gram werd gebruikt, zag de pizza er best normaal uit. In hoeverre dat “belachelijk lekkere kaasoverdosis die we meteen willen binnensteken” normaal is natuurlijk. De weinige gelukzakken die van dit achtste wereldwonder mochten proeven, zeiden alvast dat elk stuk een andere smaak had. Hoe vet is dat?! Figuurlijk dan, het letterlijke vet op deze pizza negeren we opzettelijk.

 

Bon, vanavond naar de pizzeria dus?
 




  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Gentse deelfietsen breken records

Nog niet zolang geleden klonk het dat deelfietsen nooit zouden aanslaan in Gent, "want iedereen [...]

22/10/2024

Deze hogeschool biedt als eerste in België "omgekeerde pedagogiek" aan

De Fabula Event Communication Campus, voorheen gekend als de Charles Péguy hogeschool, is de eerste hogeschool [...]

20/10/2024

Duaal leren blijft stijgen

Het aantal leerlingen dat voor duaal leren kiest, blijft stijgen. Dat blijkt uit cijfers van opleidingsnetwerk [...]

19/10/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84