Image
26/03/2018

WHUT?! Deze pizza bevat 111 verschillende soorten kaas


Wie zelf al eens een deegbal openrolt en homemade pizza maakt, weet dat een extra dikke laag geraspte kaas on top praktisch verplicht is. Zelfs als er al een overdosis mozzarella op ligt. Want te veel kaas op pizza, dat bestaat niet. Om dat te nogmaals bewijzen, creëerde een Amerikaanse chef de heilige graal der cheesy pizza’s. Met 111 - geen mop - verschillende soorten, zette het ding een Guinness World Record voor “Grootste variëteit aan kaas op een pizza”. Excuseer ons even terwijl we het water dat uit onze mond loopt snel opkuisen.

 

De recordpizza werd in de Berlijnse pizzeria Valdoli gemaakt op een event van etenbestelsite pizza.de. Verbazend genoeg was het geen gigantisch ding van ongezien formaat, integendeel. Aangezien er van elke kaas niet meer dan 2,6 gram werd gebruikt, zag de pizza er best normaal uit. In hoeverre dat “belachelijk lekkere kaasoverdosis die we meteen willen binnensteken” normaal is natuurlijk. De weinige gelukzakken die van dit achtste wereldwonder mochten proeven, zeiden alvast dat elk stuk een andere smaak had. Hoe vet is dat?! Figuurlijk dan, het letterlijke vet op deze pizza negeren we opzettelijk.

 

Bon, vanavond naar de pizzeria dus?
 




  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

600 jaar KU Leuven vier je met... een kopje koffie

De KU Leuven bestaat 600 jaar, en dat wordt uitgebreid gevierd. Onan Coffee & Tea, al twintig jaar [...]

20/03/2025

5 verborgen parels in Leuven

1) Hal 5 Ooit was het een verlaten spoorweghal, vandaag is Hal 5 een gezellige ontmoetingsplek. [...]

17/03/2025

Gratis cinematicket? UGent zoekt proefpersonen voor onderzoek over vapen

Ben je een (niet-)vaper tussen 18 en 25 jaar oud? De UGent voert op Campus Coupure (Gent) binnenkort [...]

17/03/2025

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84