Image
03/05/2018

​In(stagram)profiel: FLO WINDEY (22)


De Brusselse Flo, die journalistiek studeert in Antwerpen, liet duidelijk een positieve indruk na toen ze twee jaar geleden de Snapchat-account van Studio Brussel mocht overnemen voor het programma Fokdeblok, want ze mocht erna nog verslag uitbrengen vanop tal van festivals en concerten. “Zo zijn heel veel deuren voor mij opengegaan. Ik mocht bijvoorbeeld ook verschillende artiesten een dag lang volgen om zo hun verhaal te ontdekken. Begrijpen waar mensen vandaan komen, weten waar ze nu staan en ontdekken waar ze naartoe willen… Die hele ervaring heeft mijn ogen opengetrokken. Sindsdien heb ik ontzettend veel respect voor het hele Coely- en Dvtch Norris-team en geloof ik oprecht dat we alles kunnen bereiken in ons leven, als we het hard genoeg willen.” Eigenlijk wou Flo niet per se in de mediawereld terechtkomen, maar ondertussen verzamelde ze wel al 14.400 volgers. “Veel mensen lachen met de term social influencer en eerlijk toegegeven: wat een kutterm is dat? Eentje uit de marketingboekjes waarin ze instafamous mensen reduceren tot reclamebord. Dat is het laatste wat ik wil zijn. Ik vind authenticiteit heel belangrijk, en hoewel ik ook gesponsorde posts heb, hoop ik toch dat mijn grootste influence het aan het lachen brengen van mensen is.”
 
Foto 1: 'Africa' van Toto is het beste nummer ooit
Ik ben megafan van het nummer 'Africa' van Toto, ik heb dat zelfs op een jeansvest laten zetten. Op 18 maart ben ik naar het concert geweest in Vorst Nationaal. Echt waar, ik heb daar veel te lang naar uitgekeken. 
 

Foto 2: met Joppe en Dries in Amsterdam
Ik leerde Joppe en Dries kennen via sociale media. Als wij samen zijn, komt er veel vieze praat uit (lacht), maar we discussiëren ook vaak over homofobie en racisme, en dan zie ik hun oogjes blinken van ambitie om de wereld te verbeteren. Soms kan ik zelfs niet geloven dat die twee wereldverbeteraars omgaan met een loser als ik. (lacht)
 
 
Foto 3: bij de tandarts
Toen ik bij de tandarts zat, klaar om deze foto te nemen, dacht ik efkes: “Hoe fucked up is het dat ik dit met de wereld wil delen?” Maar aan de andere kant: we delen tegenwoordig echt álles op sociale media, dus iets banaals als een tandartsbezoek kon er nog wel bij zeker?
 
 
Foto 4: Pukkelpop
Een zomer zonder festivals kan ik mij echt niet inbeelden. Goede bands, zon, regen, ongewassen mensen, moshpits, vettige snacks: ik leef ervoor. Werken op onder andere Pukkelpop was echt crazy. Niets dan liefde voor festivals die je doen vergeten op je gsm te kijken.
 
 
Volg Flo Windey op Instagram via @flowindey

Comment

  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84