Image
01/07/2018

Maak plaats voor honderden games op je PlayStation of XboxLeve de zomervakantie! Leve de vrijheid! Werkelijk niks of niemand staat nog tussen jou en je gameconsole. Dus doe de gordijnen dicht, hou de tweeliterfles frisdrank binnen mondbereik en stretch je vingers. Maar laatste check voor je erin duikt: heb je wel plaats op je console voor alle topgames die je wil uitspelen? Wie helemaal zonder zorgen aan een ellenlange gamezomer wil beginnen, haalt maar beter een extra gamedrive in huis. Better safe, than sorry!

Aan topgames geen gebrek in 2018. Omdat je voorbeeldig met de neus tussen de boeken zat, moet je jezelf waarschijnlijk nog door een hele stapel spelletjes uit de eerste helft van het jaar worstelen. We kunnen je alvast Far Cry 5, Yakuza 6: The Song Of Life en God Of War warm aanbevelen. Maar treuzel niet te lang, want ook de komende maanden staan alweer een hoop geweldige games voor je klaar. Op de net afgelopen E3-beurs in Los Angeles, het mekka voor elke gamer, werden de volgende titels in wereldpremière voorgesteld:
 
  • Cyberpunk 2077 dat eruitziet als een kruising tussen de openspelwereld van Grand Theft Auto met de dystopische toekomstvisie uit de film Blade Runner;
  • Halo Infinite waarmee de bekendste Xbox-shooter een nieuw vervolg krijgt;
  • het mysterieuze Japanse actiespel Death Stranding van de maker van Metal Gear Solid;
  • role playing game Kingdom Hearts III waarin de fantastische werelden van Final Fantasy en Disney elkaar opnieuw ontmoeten;
  • The Last Of Us Part II, een nieuwe episode in het filmische PlayStation-avontuur met deze keer een lesbische tiener in de hoofdrol.

Je voorbereiden op al dat lekkers betekent niet enkel een pre-order plaatsen zodat je jouw favoriete spel op de dag van de release kan spelen. Je checkt best ook of je over genoeg opslagcapaciteit beschikt om al die nieuwe games te installeren. De graphics van de volgende generatie games zijn ronduit indrukwekkend (check die trailers van The Last Of Us Part II en Death Stranding!) en ook de gigantische open werelden van bijvoorbeeld Cyberpunk 2077 vreten de gigabytes van je console weg.

Oude games en bijhorende saves verwijderen om plaats te maken voor nieuwe spelletjes is best zuur. Maar gelukkig bestaan er elegante oplossingen om de capaciteit van je PlayStation 4 of Xbox One aanzienlijk te vergroten. Check deze lifesavers:
 
Seagate Game Drive voor PlayStation
Met de 2 TB Seagate Game Drive maak je plaats voor meer dan 50 games op je PlayStation. De schijf is amper 9 millimeter dun en past dankzij de zwarte behuizing met blauwe aluminium rand perfect bij elk type PlayStation 4. Of verdubbel het spelplezier met ruimte voor ongeveer 100 games als je voor de 4 TB-optie kiest. Plaats voor alle nieuwe releases én je favoriete klassiekers dus.Seagate Game Drive voor Xbox: Game Pass Edition
Op de Seagate Game Drive 2 TB voor Xbox is plaats voor 50 Xbox One games. Dankzij de USB 3.0-connectie merk je geen enkel verschil in snelheid tussen de harde schijf van je spelcomputer en de Game Drive. Je krijgt er ook een gratis Xbox Game Pass van 1 maand bij waarmee je toegang krijgt tot meer dan 100 games. Of double the fun en ga voor 4 TB met plaats voor 100 Xbox One games en twee maanden gratis Xbox Game Pass.


Seagate 8 TB Game Drive Hub voor Xbox
Met 8 TB heb je ruimte voor meer dan 200 games. Dankzij de twee USB 3.0 poorten is deze schijf ook een geïntegreerde HUB voor je Xbox om controllers en andere devices aan op te laden. Niettegenstaande de uitgebreide schijfruimte blijft het toestel compact genoeg om mee te nemen naar je vrienden.

Check het volledige overzicht op deze website 
Op deze website kan je zelf eentje bemachtigen.

Comment

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84