Image
01/10/2018

DA LOVE PROFESSOR pimps up your love life

Dim de lichten, wakker de toortsen aan, laat honingzoete muziek uit de luidsprekers kabbelen en trek een fles massage-olie open, want Da Love Professor is in da house. Hij laat poesjes spinnen van genot, doet muisjes piepen van extase en temt wilde tijgerinnen met zijn fluwelen zweep. Amoureuze problemen? Vraag raad bij de warmbloedige Love Professor. He will pimp up your love life.
Hello Love Professor,
 
Ik heb een relatie met mijn Italiaans vakantielief die ik afgelopen zomer heb leren kennen. Die lange-afstandsliefde gaat redelijk vlot, maar qua seks zitten we natuurlijk met een probleem. We hebben al wat zitten te experimenteren met de webcam, maar dat is toch ook niet je dat. Hebt u geen tips voor ons?
 
Emma uit Mol
 
Laat het internet in dit geval maar voor wat het is, Emma, want je voelt je direct zo sleazy als je naakt voor een webcam gaat staan. Doe eens iets heel ouderwets, maar zeer effectiefs: stuur hem een handgeschreven brief waarin je je diepste erotische fantasieën uit de doeken doet, maak er geile tekeningetjes bij, en steek een (ongewassen) slipje van jou mee in de envelop. Van zoiets zou zelfs Da Love Professor over zijn kookpunt gaan!
 

 
Hallo Love Professor,
 
Mijn lief en ik hebben goeie seks, maar wat zij niet weet, is dat ik tijdens het hoogtepunt steevast lig te fantaseren dat ik bezig ben met Beyoncé. Dat vertel ik haar natuurlijk niet, maar de vraag luidt: is dat eigenlijk wel gezond voor onze relatie?
 
R&B Badboy uit Hasselt
 
Het is je vergeven, Badboy, want Beyoncé is nu eenmaal absoluut onweerstaanbaar, ook voor Da Love Professor. Bovendien is ze zo onbereikbaar dat het wel bij een onschuldige fantasie zal blijven. Problematischer zou zijn als je lag te fantaseren over de beste vriendin van je lief, of haar zus. Daar zijn al dikke problemen van gekomen.
 

Beste Love Professor,
 
Mijn vriend heeft me een vibrator cadeau gedaan, maar geen haar op mijn hoofd denkt eraan dat vieze ding ooit te gebruiken. Liefst zou ik dat prul weggooien, maar dat kan ik natuurlijk niet maken. Nu ben ik bang dat mijn vriend binnenkort zal willen dat ik een demonstratie geef. Hoe raak ik daar onderuit?
 
Pilipilike uit Antwerpen
 
Dit valt makkelijk op te lossen, Pilipilike. Mocht je vriend de vibrator in het liefdesspel willen betrekken, dan zeg je dat je veel liever the real thing hebt. Hij zal gevleid zijn, die vibrator meteen vergeten en vol mannelijke trots zijn ding doen.
 

 
Dag Love Professor,
 
Ik heb verkering met een mooi meisje. Ze heeft een identieke tweelingzus. Het is mijn fantasie om eens het bed te delen met allebei de zussen tegelijk, maar ik durf het niet te vragen. Wat raadt u aan?
 
Sparrow uit Maarkedal
 
Da Love Professor heeft verhalen gehoord over naughty tweelingzusjes die hun vriendjes voor de gek hielden door stiekem van plaats te ruilen. Er zijn er dus wel die te vinden zijn voor dit soort toestanden. Probeer eerst vrijblijvend te polsen of die zusjes ooit al eens een jongen aan elkaar hebben 'doorgegeven'. Als ze je een viezerik noemen, mag je je fantasie meteen opbergen.
 

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Poll

Welk koppel breekt als eerste in Temptation Island?

 Milou en Heikki
 Rodanya en Morgan
 Laura en Roger
 Demi en Sidney

Job in the picture

Meest gelezen in 2018, plaats 4: Beste (en pikantste) bloktip ooit: speel stripblokker!

Blokken is saai, zeg je? Spice it up, speel stripblokker! Het spel is in tegenstelling tot strippoker [...]

28/12/2018

Meest gelezen in 2018, plaats 5: Vlaamse student kijkt meer porno tijdens blok

Mama is niet langer de enige steun en toeverlaat van de Vlaamse student tijdens de zware blokperiode, [...]

27/12/2018

Ongelimiteerd horrors kijken voor de anti-Christmas spirit

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'} Krijg je ogenblikkelijke hersenscheten [...]

21/12/2018

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84