Image
13/10/2018

Bewegende foto’s printen, net zoals in Harry Potter? Het kan!


Van Smekkies in alle smaken en toverstaf-shaped afstandsbedieningen tot zelfs een (modder)bloedeigen Potterhead platform én een Harry Potter Hogwarts Mystery game app. De potterhead krijgt maar niet genoeg van officiële HP-merchandising, want hoe meer deze grauwe, grijze dreuzelwereld een magische twist kan krijgen, hoe beter. En dat weet Warner Bros maar al te goed, want binnenkort worden weer heel wat nieuwe gadgets en fanmateriaal toegevoegd aan het het Harry Potter gamma. Bij Merlijns baard, het ziet er veelbelovend uit. 

Je foto’s tot leven wekken, net zoals in de films? Geen probleem, de Harry Potter printer doet het in een mum van tijd. Maar zet je hopen niet te hoog, want de hedendaagse technologie staat nog lang niet zo ver om foto’s écht tot leven te brengen. Al komt het wel aardig in de buurt. Het handige zak-printertje is het resultaat van een magische samenwerking van Warner Bros en Lifeprint. Het printertje is verbonden met een app die automatisch bewegende beelden insluit in jouw foto’s. Wanneer je de appcamera voor je foto houdt, komt het beeld vanzelf tot leven. Zo simpel is het. De printer heeft ook een paar ingebouwde filters die je over je foto’s kan plaatsen om nog meer in de Pottersfeer te komen. Ondertussen kan je dit aardig staaltje technologie voor ongeveer 160 euro pre-orderen op de site van Lifeprint. En net op tijd voor de kerstperiode, vleit jouw postuil zich met jouw magisch pakje elegant neer onder de kerstboom.

foto: Lifeprint
 

 

Comment

  • Slider

SOCIAL

Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84