Image
23/10/2018

Hard Rock Cafe: go hard or go home


Welke wereldreiziger heeft geen Hard Rock Cafe t-shirt in z’n kast hangen? Komaan, geef toe, cultuur opsnuiven met een pintje in de hand is toch dé manier bij uitstek om de toerist uit te hangen. Één van de 185 wereldwijde cafés voorbij wandelen, is simpelweg onmogelijk. De warme en uitnodigende sfeer zuigt iedere voorbijganger als het ware naar binnen. Ieder restaurant heeft zo z’n eigen authentieke kenmerken en etaleren elk hun eigen collectors items van wereldberoemde, muzikale bekendheden. En neen, we hebben het niet over de  sokken van meneer Spaghetti himself.
 
In Hard Rock Cafe Brussels spot je bijvoorbeeld Madonna’s black lace dress, het legerpetje van de King en Shakira’s haltertopje. De boots van Marvin Gaye, de witte handschoenen van Prince of de klokjurk van Lady Gaga bezichtigen, kan in het Hard Rock Cafe Antwerp.
 
Hard Rock Cafe Brussels
Op de Grote Markt kun je bijna niet naast het Hard Rock Cafe Brussels kijken. Na een bezoekje aan deze studentikoos geprijsde, muzikale tempel, worden die typische studentencafés meteen verleden tijd. Alsof de ultra-gezellige sfeer nog niet genoeg was, soigneren ze je hier ook nog eens iedere dag met een happy hour van ik-zal-je-gaan-hebben. Van maandag tot vrijdag tussen 17 en 19 uur en van vrijdag tot zondag tussen 22 uur en middernacht krijg je bij aankoop van een cocktail, Carlsberg of wijntje, eentje gratis.
 
Hard Rock Cafe Antwerp
Een smaakvolle maaltijd combineren met ontspanning pal in de stad kan in het Hard Rock Cafe Antwerp. Je eet er op de Groenplaats een authentieke Amerikaanse hamburger vergezeld van een Margarita terwijl een live band een streepje muziek speelt op de achtergrond. Beter dan dit wordt het niet.
 
Activiteiten om aan te stippen in jouw agenda
  • Elke eerste vrijdag van de maand (t.e.m. 7 december) zijn alleen vrouwen welkom in het Hard Rock Cafe Antwerp want dan is het Ladies Night. Denk aan heerlijke cocktails, vrolijke meezingers en gezellige babbels.
  • Op 31 oktober wordt in beide filialen een huiveringwekkende Halloween Party met freakshakes georganiseerd. Kom al griezelend de nacht in dansen.
  • Ook Kerstmis laat het Hard Rock Cafe niet onopgemerkt voorbijgaan. Meer info over de Christmas Party die zal doorgaan in beide filialen vind je binnenkort hier.
 
Vergeet bij het afrekenen ook zeker je studentenkaart niet te tonen want alle studenten genieten van 10 procent korting. Altijd mooi meegenomen!

Comment

  • Slider

SOCIAL

Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84