Image
15/11/2018

Binnenkort volgen we allemaal de workshop ‘sensueel polonaiselopen’


Lachen met de aanhangers van het Schlagerfestival, maar wel zelf de grootste klassiekers meebrullen alsof je leven ervan afhangt. Of instantly de polonaise beginnen dansen wanneer Christoff z’n nachtegalenzang weergalmt door de boxen van je favoriete ordinaire feestzaal. Je ziet het, de polonaise is allesbehalve passé. Al ben je ladderzat, of heb je het ritmegevoel van een driepotige muilezel, deze prachtige parendans is uiterst geschikt voor iédereen. Wij smijten er nog een schepje bovenop, want binnenkort kun je een workshop ‘sensueel polonaiselopen’ volgen, en wij zijn helemaal fan van het concept.

Blijkbaar vinden we het de dag van vandaag ‘eng’ om dicht bij elkaar aan te staan, daarom bedacht Nederlander Rob Franken de workshop. Maar hoe kun je in godsnaam een dans als deze ‘sensueel’ maken? Wel, blijkbaar is het helemaal oké om de persoon voor jou, een likje in de nek te geven. De enige regel die Rob aan de workshop linkt, is dat je kleren aan blijven. Anders wordt de grens tussen ‘sensueel’ en ‘seksueel’ wel heel erg klein. Spijtig genoeg zullen geïnteresseerden wel moeten afreizen naar Nederland, maar wie weet verplaatsen ze bij genoeg belangstelling het evenement wel gewoon naar ons Belgenlandje.
 

Comment

  • Slider

SOCIAL

Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84