Image
17/11/2018

Gijs over zijn ervaring met een dagopleiding aan Syntra


Afstuderen is net zoals het einde van je favoriete Netflix-serie: je kijkt er met volle spanning naar uit en als het moment eindelijk daar is, heb je geen idee wat je nog moet aanvangen met je leven. Vanaf dat moment heb je drie opties: of je blijft netflix-en-chillen tot die onuitputtelijke bron van series uiteindelijk toch uitgeput geraakt, of je waagt je kans in de poel der jobaanbiedingen, of je vermant jezelf en je probeert een nieuwe uitdaging aan te gaan in de vorm van hogere studies. Je kiest voor de laatste optie, maar twijfelt of je nog eens minimum drie jaar wil verder studeren? Misschien zijn de voltijdse dagopleidingen bij Syntra dan wel iets voor jou.

In één jaar tijd behaal je hier een volwaardig diploma in je favoriet beroep. Gijs Van Dromme doet het ons voor. Hij volgde op Sint-Lucas de richting Reclame en Vormgeving, maar merkte al snel een tekort aan praktijkgerichte insteek. Hij besloot om de jaaropleiding ‘Grafisch Vormgever’ bij Syntra te volgen: “Op Sint-Lucas lag de klemtoon op creatieve ideeën voor campagnes, maar ik bouwde er geen kennis op van grafische programma’s. Vandaar mijn keuze voor de jaaropleiding Grafisch Vormgever bij Syntra. De lessen zijn heel praktijkgericht, de docenten komen uit het werkveld en begeleiden je persoonlijk. Ondertussen ben ik vast aan de slag bij mijn stagebedrijf Tripleclick Design.”

Heb je geen tijd te verliezen en wil je net als Gijs een beroep aanleren in een verkort traject met veel praktijkleren?
Maak je keuze uit 15 voltijdse dagopleidingen op http://www.syntra-ab.be/dagopleidingen.


Comment

  • Slider

SOCIAL

Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84